Θέλουν να «σκοτώσουν» τα δέντρα στο Λουτράκι Σκοπέλου

Θέλουν να «σκοτώσουν» τα δέντρα στο Λουτράκι Σκοπέλου

Στο «μάτι» φαίνεται έχουν βάλει καποιος-οι, να χαλάσουν την όμορφη εικόνα που παρουσιάζει το Λουτράκι. Με λύπη αντικρίσαμε σήμερα το πρωι ένα από τα δέντρα που βρίσκονται στη σταση των ταξί, να ξερένεται ξαφνικά. Μέσα σε 2 ημέρες σχεδόν όλα τα φύλλα  που απλόχερα έδιναν το παχύ τους ίσκιο, πέφτουν με φυσική συνέπεια να απογυμνώνεται. 

Μέσα στο καλοκαίρι υπάρχουν πολίτες που αντί να δροσίζουν τα δέντρα ρίχνοντάς τους λίγο νερό, τα δηλητηριάζουν; Ρίχνουν στις ρίζες τους διαβρωτικά υλικά και δυνατά φυτοφάρμακα να τα ξεράνουν; Γιατί το κάνουν αυτό; Ποιον η ποιούς θέλουν να εκδικηθούν; Τους μεροκαματιάρηδες ταξιτζήδες που κάτω από τον ίσκιο του, βρήσκανε ανάσες δροσιάς; Η μήπως τη δημοτική αρχή που επιμελώς και καθημερινά προπαθεί να διατηρει τη περιοχή καθαρή;

Είναι σίγουρο ότι κάποιοι ανεγκέφαλοι πολίτες έχουν βάλει στόχο να καταστρέψουν αυτά που δίνουν ζωή και καλωπίζουν το Λουτράκι. Τα δέντρα. Πριν λίγα χρόνια «θανάτωσαν» μία συκιά που κοσμούσε το παρτέρι δίπλα από τον Ι.Ναό του Αγίου Νικολάου. Πάλι στο πρόσφατο παρελθόν είχαν προσπαθήσει να χαλάσουν τα δέντρα που είναι στον προαύλιο χώρο του Vigla cafe. 

O αντιδήμαρχος Νικόλαος Βαφίνης μας είπε γεμάτος αγανάκτηση: << Ντροπή και αίσχος αυτο που γίνεται από κάποιον-ους.  >> και εμείς συνυπογράφουμε. ΝΤΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

Για την ιστορία και χωρίς να θέλουμε να διαφημίσουμε τον κ. Βαφίνη, ειναι ο άνθρωπος που είχε φυτέψει αυτά τα δέντρα στο λιμάνι. Από το 1980.... Συμβουλή μας τέλος, είναι να σταματήσει αυτό που πάει να δημιουργηθεί διότι δεν κάνει καλό σε κανέναν μας. 




ΧΟΡΗΓΟΣ

Χορηγός
-->