$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0

$type=grid$count=4$cate=0$rm=0$sn=0$au=0$cm=0$show=home

Σκόπελος: Βροντοφώναξαν οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο - μέτρα ενίσχυσης της δημόσιας υγείας - κύμα ακρίβειας

Σκόπελος: Βροντοφώναξαν οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο - μέτρα ενίσχυσης της δημόσιας υγείας - κύμα ακρίβειας

Με επιτυχία, παρά το δριμύ ψύχος που επικρατούσε, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 2-3-2022 η  συγκέντρωση που διοργάνωσαν φορείς και σωματεία της Σκοπέλου ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και για τη διεκδίκηση μέτρων ενίσχυσης της δημόσιας υγείας, για δουλειά με δικαιώματα, για ελάφρυνση της  λαϊκής οικογένειας από το κύμα ακριβείας σε ενέργεια, θέρμανση, τρόφιμα. Εκ μέρους των σωματείων μίλησε το μέλος της συντονιστική επιτροπής Γιώργος Γούλας, ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε τα εξής:

Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, βιοπαλαιστές, άνεργοι της Σκοπέλου

Παίρνουμε σήμερα τη σκυτάλη από τους χιλιάδες που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο και στα συλλαλητήρια από τη μια άκρη της χώρας ως την άλλη, γιατί βιώνουμε στο πετσί μας όλα τα "καλούδια" αυτής της βάρβαρης πραγματικότητας που βάζει τις δικές μας ανάγκες στην άκρη και τα συμφέροντα των λίγων στο "εικονοστάσι".

Συναντιόμαστε  με τους εργάτες από  τα καμίνια της ΛΑΡΚΟ, με τους απολυμένους από τα Πετρέλαια Καβάλας, με τους απλήρωτους για 6 μήνες υφαντουργούς από τη Νάουσα

με τα δρεπάνια των αγροτών στα μπλόκα της επιβίωσης και της αντεπίθεσης,

με τα σφυριά των οικοδόμων που κτίζουν τα σύγχρονα παλάτια

με τα σκισμένα χέρια των λιμενεργατών που φέρανε τον Πειραιά στην πρωτιά της Μεσογείου.

με τα καμένα κορμιά των οδηγών φορτηγών και ναυτεργατών, θύματα της εγκληματικής ασυδοσίας των εφοπλιστικών επιχειρηματικών ομίλων.

Με τα παιδιά, μαθητές και φοιτητές, που δίνουν τη δική τους μάχη για μια εκπαίδευση χωρίς ταξικούς φραγμούς.

Μαζί με τις γυναίκες των λαικών οικογενειών που δίνουν επάξια τη μάχη να κρατήσουν όρθια τα σπίτια, να συμβάλουν στα πενιχρά εισοδήματα της φαμίλιας.

Μαζί με τους πατεράδες μας, τις μανάδες μας που οδηγούνται στο σύγχρονο καιάδα με τις συνεχείς περικοπές στις συντάξεις τους.


Είμαστε εδώ:

Γιατί οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος "έχουν φτάσει στον θεό".

Γιατί το πετρέλαιο έχει γίνει είδος πολυτελείας. Με 30 νεκρούς, παιδιά ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ που κάηκαν στην προσπάθεια τους να ζεσταθούν από την αρχή του χειμώνα 

Γιατί η βενζίνη, που χρειαζόμαστε να βάλουμε στα αυτοκίνητά μας, κατά τους κυβερνώντες και τα παπαγαλάκια τους, είναι απόδειξη πλουτισμού και προνόμιο μόνο για όσους έχουν γεμάτες τις τσέπες.

Γιατί το να πάμε στο σούπερ μάρκετ να προμηθευτούμε τα αναγκαία  έχει μετατραπεί σε μεγάλο βάσανο. Σκεφτόμαστε τι να μην ψωνίσουμε και όχι τι θα βάλουμε στο καλάθι από τις καθημερινές ανατιμήσεις.

Είμαστε εδώ γιατί τα μεροκάματα και οι μισθοί παραμένουν καθηλωμένοι στα Τάρταρα, ενώ τα κέρδη  των λίγων αυξάνονται.

Γιατί η  αγανάκτηση και η οργή ξεχειλίζουν με τα καθημερινά εργοδοτικά εγκλήματα,  στα εργοστάσια, στα γιαπιά, στα εργοτάξια, στις υπηρεσίες καθαριότητας,  για τα αδέρφια μας που δεν γύρισαν ποτέ στις οικογένειες τους. Με τα ωράρια λάστιχο, ήλιο με ήλιο, με την απληρωσιά.

Δεν μπορούμε να συμφιλιωθούμε με το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα, δύο χρόνια μετά τη διάγνωση του πρώτου κρούσματος κορονοϊού στη χώρα μας, έχουμε 60 νεκρούς τη μέρα. Δεν μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Μας στοιχειώνουν οι εικόνες των ανθρώπων που στοιβάζονται στα ράντζα, στους διαδρόμους , στους προθαλάμους, των εκατοντάδων διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ. Αγανακτούμε με τη συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να μετατρέψει το δημόσιο σύστημα Υγείας σε σύστημα μιας νόσου για να μη μολυνθούν τα κέρδη των ιδιωτικών ομίλων της Υγείας από τον κορονοϊό. 

Σκοπελίτες και Σκοπελίτισσες, 

Είμαστε εδώ γιατι 

δεν ανεχόμαστε να μένουμε με ένα καράβι στη γραμμή κάθε χειμώνα και οι κυβερνήσεις του κεφαλαίου, οι περιφερειακές και οι δημοτικές αρχές τους  να μας δουλεύουν μπροστά στα μάτια μας τάζοντας καράβια μόνο για το καλοκαίρι.

Αγανακτούμε που τα παιδιά και εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε ακτινογραφία στον 21ο αιώνα και τα παιδιά μας δεν καλύπτονται από παιδίατρο όλες τις ημέρες. Που ασθενείς και οι λιγοστοί υγειονομικοί μπαίνουν σε ένα κτίριο με τεράστια προβλήματα και η αποκατάστασή του έχει γίνει σίριαλ με πολλά επεισόδια κοροιδίας.

Εξοργιζόμαστε που οι νέοι μας αθλούνται και αγωνίζονται στο κλειστό με απλωμένες πετσέτες και κουβάδες. Που προπονούνται σε ακατάλληλο χώρο για τη σωματική τους ακεραιότητα στο στάδιο.

Θυμώνουμε κάθε φορά που βρέχει και τα σχολικά κτίρια μπάζουν καταρρακώνοντας τα όνειρα των μαθητών

Τρέμουμε κάθε φορά που έχει κακοκαιρία μην πλημμυρίσουμε όπως το 15, 

Το καλοκαίρι να μην καούμε όπως η Εύβοια και  σε κάθε σεισμική δόνηση να μη θρηνήσουμε ζωές

Όλα αυτά είναι η μία όψη του ίδιου νομίσματος της πολιτικής που τσακίζει τα δικαιώματά μας στη δουλειά, την υγεία, την παιδεία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, που βάζει σε κίνδυνο τις ζωές μας και το βιος μας, για να αβγατίζουν τα κέρδη εφοπλιστών, τραπεζιτών, βιομηχάνων, μεγαλοξενοδόχων, κατασκευαστικών ομίλων. Που μπουκώνει με εκατομμύρια από τον πλούτο που παράγουμε τους πράσινους ομίλους των ανεμογεννητριών και μας αφήνει με τα μαγκάλια.  

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι, 

Τούτες τις μέρες βλέπουμε και την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, μέσα από τους καπνούς και τις φλόγες του πολέμου, που γίνεται και προετοιμάζεται για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Η απαράδεκτη στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία έγινε πάνω στο εύφλεκτο υλικό που συσσωρευόταν χρόνια στην περιοχή, όπως συσσωρεύεται και σε κάθε περιοχή που οι μονοπωλιακοί επιχειρηματικοί όμιλοι θέλουν να βάλουν στο χέρι πλουτοπαραγωγικές πηγές.

Τα κοράκια του πολέμου, ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ - Ρωσία, βγάζουν τα κανόνια τους σε πρώτο πλάνο για να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές, για να έχουν τον πρώτο λόγο στη μοιρασιά της "πίτας".

Ο πόλεμος στην Ουκρανία, η επέμβαση της Ρωσίας δεν διεξάγεται για την ευημερία των λαών. Δεν γίνεται για να έχουν φθηνότερο πετρέλαιο τα λαϊκά νοικοκυριά, να έχουν φθηνή πρόσβαση στην Ενέργεια, τη θέρμανση, το ηλεκτρικό ρεύμα. Ο πόλεμος γίνεται για να κερδίσουν ακόμη περισσότερα οι λίγοι, τα μονοπώλια, οι επιχειρηματικοί κολοσσοί, που ελέγχουν τους αγωγούς φυσικού αερίου και πετρελαίου, οι έμποροι όπλων, οι μεγάλοι τραπεζίτες, τα αρπακτικά της πράσινης ανάπτυξης.

Κανένας ιμπεριαλιστικός πόλεμος δεν έφερε φθηνό ρεύμα, ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών. Κέρδη για τους λίγους έφερε, αύξηση τιμών, απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Οι εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία θα φέρουν νέες μεγάλες αρνητικές συνέπειες στη ζωή μας. Το βαρέλι αργού πετρελαίου ξεπέρασε τα 100 δολάρια, οι τιμές στα σιτηρά εκτοξεύονται.

Οι λαοί θα πληρώσουν τα σπασμένα. Στη χώρα μας σουλατσάρουν οι στρατιωτικές μηχανές του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και τα γεράκια του πολέμου στη Σούδα, στην Αλεξανδρούπολη, στη Λάρισα. Δεν κόπτονται για τη δική μας ασφάλεια, την ευημερία του ελληνικού λαού και των άλλων λαών. Για τα συμφέροντα των μονοπωλίων βρίσκονται και στη γειτονιά μας και όχι για να εγγυηθούν την ασφάλεια.

Οι λαοί δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

Σήμερα, πιο ολοκληρωμένα μπορεί να κατανοηθεί το σύνθημα που βγήκε μέσα από τη ζωή, ότι "μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό", βάζοντας στο επίκεντρο της πάλης τις λαϊκές ανάγκες.

Δεν πρέπει να περιμένουμε εργολάβους λύσεων, κυβερνητικούς μεσσίες που θα προστατεύσουν την ασφάλεια, την ευημερία της ζωής μας. Έχουν αποδειχτεί στην πράξη ότι και οι μεν και οι δε και οι προηγούμενοι και οι τωρινοί είναι στην υπηρεσία των συμφερόντων των λίγων.

Δεν είναι μόνο αποτελεσματικοί στο να προωθούν τα συμφέροντά τους, αλλά και επικίνδυνοι. Μπλέκουν τη χώρα μας και τον λαό μας σε συμφωνίες και δεσμεύσεις στον καυγά ιμπεριαλιστικών υπερδυνάμεων. Και όταν στον βάλτο τσακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια. Ζωντανό παράδειγμα είναι η Ουκρανία.

Με την επικίνδυνη πολιτική που ακολουθείται διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις έχουν μετατρέψει τη χώρα σε ένα απέραντο ορμητήριο του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών και ταυτόχρονα τεράστιο "μαγνήτη" πιθανών αντιποίνων.

Η απάντηση στη σημερινή κατάσταση με τις ανάγκες μας να συνθλίβονται στην "κρεατομηχανή" της καπιταλιστικής βαρβαρότητας δεν είναι να συνταχθούμε πίσω από τον έναν ή τον άλλον εκμεταλλευτή του μόχθου μας, ούτε να εναποθέσουμε τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας στον έναν ή τον άλλον κυβερνητικό τιμονιέρη που τάζει ότι θα λύσει τα προβλήματά μας, αλλά στη συνέχεια μας φορτώνει με νέα βάρη. Το έργο το έχουμε ξαναδεί.

Η ελπίδα βρίσκεται στην πάλη, στον αγώνα που θα σφραγίζει τις εξελίξεις. Ο λαός να γίνει πρωταγωνιστής και όχι θεατής των εξελίξεων.

Δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στους άδικους, ληστρικούς, ιμπεριαλιστικούς πολέμους, την πάλη για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους και προσφυγιά.

Απαιτούμε και αγωνιζόμαστε για:

• Καμιά συμμετοχή της χώρας μας στον πόλεμο στην Ουκρανία και οπουδήποτε με κανέναν τρόπο. Καμία διευκόλυνση - καμία εμπλοκή.

• Να γυρίσουν όλοι οι Έλληνες στρατιωτικοί και τα ελληνικά στρατιωτικά μέσα, φρεγάτες, αεροπλάνα, πύραυλοι, πίσω στην πατρίδα. Κανένας Έλληνας φαντάρος έξω από τα σύνορά μας.

• Καταγγέλλουμε το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ, την ΕΕ, τη Ρωσία. Δεν θα γίνουμε κρέας στα κανόνια σας.

• Δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στους οργανισμούς του πολέμου, της τρομοκρατίας ενάντια στους λαούς, της φτώχειας, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

• Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου.

Θέλουμε να ζούμε ειρηνικά, με φιλία και συνεργασία με τους λαούς όλου του κόσμου. Ο εργαζόμενος λαός δεν έχει τίποτα να χωρίσει με τους άλλους λαούς. Μας ενώνουν οι ίδιες αγωνίες, τα ίδια βάσανα, τα ίδια όνειρα για έναν κόσμο καλύτερο για μας και τα παιδιά μας, χωρίς φτώχεια, χωρίς εκμετάλλευση.

Τίποτα δε χαρίζεται! Ολα κατακτιούνται με οργανωμένη συλλογική διεκδίκηση, αντίσταση και σύγκρουση με την πολιτική που θυσιάζει τη ζωή μας για τα κέρδη των λίγων!

Σε αυτή την προοπτική βρίσκεται η ελπίδα για το μέλλον των λαών!


ΣΧΟΛΙΑ


Virginias Style | Χειροποίητες Δημιουργίες- Handmade Creations

CELESTINO | FOR WOMEN & MEN

Όνομα

''Πλατεία",22,''ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ",72,'Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου,30," ΠΡΩΤΕΥΣ",192," kouziνα " souvlaki and health bar,2,"Η Γλωσσιώτισα",4,"Μονόγραμμα",10,"Ο ΝΙΚΟΣ",1,"Στο Ψητό",4,"Kastani" Beach Bar,2,"Virginias Style",4,<< Σκόπελος Πράσινη και Καθαρή >>,5,<< Το νησί μας πρώτα - δημιουργία ξανά >>,52,15ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ,18,1ο «Πεπαρήθειο» Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου,3,25η ΜΑΡΤΙΟΥ,46,28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,19,Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ,2,Α.Ο.Κεραυνός,19,ΑΓΓΕΛΙΕΣ,36,Άγγελος Ξηντάρης,4,ΑΓΙΑΣΜΟΣ,27,ΑΓΙΟΣ ΡΗΓΙΝΟΣ,30,Αγροεφόδια,25,ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ,3,Αγρότες,12,ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ,16,ΑΔΜΗΕ,11,ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ - ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ,8,ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,23,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,125,ΑΙΤΗΣΕΙΣ,4,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,2,ΑΚΙΝΗΤΑ,3,ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ,219,ΑΛΙΕΙΑ,20,Αλλοδαποί,2,ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ,70,ΑμεΑ,6,ΑΝΕΣ FERRIES,224,ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ,6,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ,164,ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ,73,Αντωνίου,4,ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ,11,Απάτη,10,ΑΠΕΡΓΙΑ,28,ΑΠΟΚΡΙΕΣ,129,Απολογισμός,3,ΑΠΟΨΕΙΣ,16,ΑΡΘΡΟ - ΚΕΙΜΕΝΟ,157,ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ,4,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,58,ΑΤΥΧΗΜΑ,29,ΑΦΙΕΡΩΜΑ,8,Β.ΣΠΟΡΑΔΕΣ,60,ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΔΙΟΣ,1,ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ,75,ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ,13,βιν,1,ΒΙΝΤ,1,ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΡΙΑΣ,17,ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΦΟΡΑ,25,ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ,74,ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,39,ΒΙΝΤΕΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ,18,Βλάβες,16,ΒΟΛΟΣ,22,ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,66,ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,40,ΒΡΑΒΕΙΟ,3,ΓΑΜΟΣ,2,ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,10,ΓΕΩΡΓΙΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ,2,ΓΙΑΤΡΟΣ,95,ΓΙΟΡΤΗ,236,ΓΛΩΣΣΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,218,γυμνα,1,ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ,59,ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,49,Δ.ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ,4,ΔΑΣ ΟΤΑ,26,ΔΑΣΟΣ,2,ΔΕΔΔΗΕ,2,ΔΕΗ,35,ΔΕΥΑΣ,87,Δήμαρχος Αλοννήσου,8,Δήμαρχος Σκιάθου,3,ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,253,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ,37,δημο,2,ΔΗΜΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ,43,ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ,42,ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1335,Δημοτικά - Tοπικά νέα ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΒΙΝΤΕΟ,4,ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ,80,ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,208,Δημοτική Δημοκρατική Κίνηση Πολιτών,13,Δημοτική Τοπική Κοινότητα Σκοπέλου,1,Δημοτική Υπέρβαση,24,Δημοτικό (Βίντεο),9,Δημοτικό Συμβούλιο,61,ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,92,Δημοτικός Σύμβουλος,57,Δημοτικός υπάλληλος,1,Διαγωνισμός,10,Διαδίκτυο,13,Διακοπές,149,ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ,3,Διάφορα κείμενα,29,ΔΙΑΦΟΡΕΣ,8,ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,60,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,5,ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ,126,Δυστύχημα,4,ΔΩΡΕΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ,315,ΕΓΓΡΑΦΕΣ,2,Εγκαίνια,19,Εθελοντισμός,12,ΕΘΙΜΟ,3,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,723,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,473,Εκδηλώσεις καλοκαιριού 2011-2013(φωτό),12,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,180,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ,309,Εκδρομή,3,ΕΚΘΕΣΗ,7,Έκθεση,1,Εκλογές,163,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,129,Ελαιοπαραγωγή,16,Ελαιοτριβείο,12,ΕΛΛΑΔΑ,253,Ελληνική Ομάδα Διάσωσης,1,ΕΛΤΑ,2,ΕΜΒΟΛΙΟ,50,ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ,3,Εμπόριο προϊόντων,74,Ενέργεια-Θέρμανση,4,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,382,ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ - ΖΗΤΗΣΗ,11,ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,4,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,2,ΕΠΙΔΟΜΑ,5,ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,2,ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ,3,Επισκευή,3,Επιστήμη,10,ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ,15,Επιτάφιος (φωτό),10,Επιχείρηση-Ανάπτυξη,5,ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ,53,ΕΡΓΑΣΙΑ,174,ΕΣΤΙΑΣΗ,31,Ευχές,171,Εφημερίδα Βόρειες Σποράδες,1,ΕΦΚΑ,1,Ζώα,17,Η Κληματαριά,26,Η Νησιώτισσα,2,Θαλάσσιο ατύχημα,2,ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ,3,ΘΕΑΤΡΟ,34,ΘΕΟΦΑΝΙΑ,37,ΘΕΣΣΑΛΙΑ,3,Ι.Μ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ,292,Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,27,Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης,3,ΙΔΡΥΜΑ ΒΑΚΡΑΤΣΑ,1,ΙΣΡΑΗΛ,1,Ιστορία,12,Ιστορικά μέρη,2,Ιωάννης Καραγκιόζος,1,Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ,27,Κ.Α.Π.Η.,1,Κ.Ε.Π.,2,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,84,ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,260,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,29,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,126,ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1,Κατασκευές,11,Καταστροφές,62,ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ,1,ΚΕΙΜΕΝΑ π. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ,282,Κέντρο Κοινότητας,30,Κέντρο Υγείας,79,ΚΕΠ,2,Κιβωτός του Κόσμου,9,ΚΚΕ,88,Κλοπή,12,Κοινότητα,83,ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ,92,ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΚΛΗΜΑΤΟΣ,13,ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,8,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,382,ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ,426,ΚΟΣΜΟΥΓΕΙΑ,2,ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ,108,Κοτανίδης,1,Κτηματολόγιο,4,ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ,133,ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΛΩΣΣΑΣ,1,ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ,6,Λιμάνι,26,ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ,78,Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου,62,ΛοΪζεια 2011,1,Λούνα Παρκ,1,ΛΟΥΤΡΑΚΙ,2,ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,135,Λύκειο,2,Μ.Μ.Ε.,5,Μαθήματα,4,Μάθηση,1,Μαντούδι,19,Μανώλης Ραμαντάνης,3,Μάρκετ Τροφίμων,14,ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ,1,Μεταφορές,11,ΜΚΟ "ΠΛΕΓΜΑ",27,ΜΜΕ,42,ΜΟΥΣΙΚΗ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ,81,Ν.Α.Ο.Σ,2,Ν.Ι.Κ.Ο.Σ,12,Ναρκωτικά,4,ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,9,Νεκτάριος Ρήγας,3,ΝΕΟ ΕΤΟΣ,13,ΝΕΟ ΚΛΗΜΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,119,ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ,15,Νικόλαος Καπαδούκας,9,ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ,3,Ξενοδοχεία,11,ΟΑΕΔ,4,ΟΓΑ,1,ΟΙΚΙΣΜΟΣ,1,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1,Ομάδα Εργασίας Πολιτισμού,2,Ομιλία,26,ΟΝΝΕΔ,7,Οραμα-Συνεργασία-Ανάπτυξη,20,ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,51,ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ,1,ΟΤΕ,2,Οφειλές,4,ΟΧΗΜΑΤΑ,4,Π.Α.ΜΕ,15,Παγκόσμια ημέρα,11,Παιδική Χαρά,3,Παιδικός Σταθμός,21,Παλαιό Κλήμα,5,ΠΑΡΑΔΟΣΗ,316,Παραδοσιακή Γωνιά,34,ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ,5,ΠΑΡΑΛΙΑ,3,ΠΑΣΧΑ,192,Πάτερ Αλέξιος,5,ΠΕΝΘΟΣ,98,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ,166,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,28,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,317,Πολιτική Προστασία,41,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ "ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ" ΓΛΩΣΣΑΣ,14,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν.ΚΛΗΜΑΤΟΣ,28,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,28,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ,20,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ,32,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,324,Πόντος,1,ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ,1,Πρατήριο υγρών καυσίμων,1,προ,1,Προβιάς,25,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,111,Πρόεδρος,51,ΠΡΟΛΗΨΗ,208,Πρόσκοποι Σκοπέλου,8,ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ,289,Πρωτομαγιά,19,Πρωτοχρονιά,60,Πρωτοχρονιά (Βίντεο),5,ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ,1,Πυρκαγιά,107,ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ,83,ΠΩΛΗΣΗ,8,Πώληση,3,Ρύθμιση,1,Σ,1,Σάκης Ζλατούδης,4,ΣΑΟΝΗΣΟΣ,6,ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ,15,Σεισμός,16,ΣΚΙΑΘΟΣ,63,ΣΚΟΠΕΛΟΣ,134,Σπύρος Λεμονής,11,ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΗΣ,198,Συγκοινωνίες,15,Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου,45,Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού,71,Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου,11,Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου,1,Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Σκοπέλου,3,Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας και Λουτρακίου,32,Συνάντηση,2,ΣΥΝΑΥΛΙΑ,38,Συνεργασία-Όραμα-Ανάπτυξη,6,ΣΥΡΙΖΑ,27,ΣΧΟΛΕΙΑ,247,Σχολή Γονέων,2,ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,62,Σχολική Επιτροπή,2,ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,16,ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1,ΤΑΧΙ,3,Ταχυμεταφορές,5,Τέντες-Ταπετσαρίες-Καλύμματα,1,ΤΕΧΝΕΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΑ,95,Τεχνικό Γραφείο,3,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ,192,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,383,Τουριστική Επιτροπή Σκοπέλου,79,ΤΡΑΓΩΔΙΑ,6,ΤΡΑΠΕΖΑ,3,Τράπεζα,10,Τρόφιμα,21,Τροχαίο,2,ΥΓΕΙΑ,369,Υγρά καύσιμα,1,Υδατοδρόμιο,1,Ύδρευση,1,Υπουργός,44,Φαγητό,164,ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,72,ΦΕΣΤΙΒΑΛ,125,ΦΛΟΙΣΒΟΣ,1,Φόλες-Δηλητήριο,2,Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Κων. Νάνος,10,ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ,119,Φώκια,1,ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ,2,Χιονόπτωση,44,Χορευτική Ομάδα "Διαμαντής Παλαιολόγος",1,Χορευτική ομάδα Γλώσσας-Λουτρακίου,36,Χορευτικό,11,Χορευτικό Συγκρότημα "Διαμαντής Παλαιολόγος",7,ΧΟΡΟΣ,24,ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,1,Χρήστος Βασιλούδης,26,Χριστούγεννα,213,Χριστούγεννα (βίντεο),1,Χώρα Σκοπέλου,104,ΨΑΡΕΜΑ,1,Ψαροταβέρνα "ο Βράχος",20,Ψητοπωλείο ''η Κληματαριά",11,Ψιλικά είδη,2,ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ,185,AΠΟΨΕΙΣ - ΠΡΟΣΩΠΑ,95,ACS Σκοπέλου,8,Aegean Flying Dolphins,4,Aqua Ferries,1,ARAMIS,21,Beach Bar,1,Best Shop,245,Camphill,2,COSMOSHEALTH,93,DREAM cars,2,DroneView,9,EΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1,Flisvos restaurant,1,Gantas,1,GIOLDASIS COMPUTERS NETWORKS,2,GOUMAS TRANS,4,GOUMAS transport,3,HELLENIC SEAWAYS,28,Husqvarna,3,La Casa De Phone,2,magali,9,Natura,1,Perivoliou,2,Rigas Hotel,9,RIGAS SERVICE COMPUTER & CELL PHONES,1,SΕAJETS,24,Saintukeri,5,SAOS FERRIES,10,SkiathosLife.gr,10,Skopelos Holidays Hotel and Spa,21,Spyrou Hotels,52,Spyrou Philoxenia,19,Spyrou Skopelos Experience,34,Vicko,43,Vigla Cafe,10,YOUTUBE,4,
ltr
item
ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ: Σκόπελος: Βροντοφώναξαν οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο - μέτρα ενίσχυσης της δημόσιας υγείας - κύμα ακρίβειας
Σκόπελος: Βροντοφώναξαν οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο - μέτρα ενίσχυσης της δημόσιας υγείας - κύμα ακρίβειας
Σκόπελος: Βροντοφώναξαν οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο - μέτρα ενίσχυσης της δημόσιας υγείας - κύμα ακρίβειας
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjMdIVhZ4GFaCv36e05XM477hznZHj93PPFIpLL5HRwQ2k5oaZ8aSdQoZsRvC4quIIBZ-0PtOZGs1kNONc3sVCVMQ2NzJ1xozz7oFK_aAS9nv8YelHbN7LI9F02CihXL80a5w-OF28vnGaSB6ssgFtfllz5nR8kRzMF7zAXuiQG1_T0nclqAZy4iotC=w640-h548
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjMdIVhZ4GFaCv36e05XM477hznZHj93PPFIpLL5HRwQ2k5oaZ8aSdQoZsRvC4quIIBZ-0PtOZGs1kNONc3sVCVMQ2NzJ1xozz7oFK_aAS9nv8YelHbN7LI9F02CihXL80a5w-OF28vnGaSB6ssgFtfllz5nR8kRzMF7zAXuiQG1_T0nclqAZy4iotC=s72-w640-c-h548
ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
https://www.dromenatoutopoumas.gr/2022/03/blog-post_4.html
https://www.dromenatoutopoumas.gr/
https://www.dromenatoutopoumas.gr/
https://www.dromenatoutopoumas.gr/2022/03/blog-post_4.html
true
1871062361202337554
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις Δείτε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα... Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Προβολή όλων Συνιστάται για εσάς ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης ΠΙΣΩ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Tρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Tρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Mάρτιος Aπρίλιος Mάιος Ιούνιος Ιούλιος Aύγουστος Σεπτέβριος Oκτώβριος Nοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Mαρ Aπρ Mάιος Ιου Ιου Aυγ Σεπ Οκτ Nοε Δεκ Μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Χθες $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Παρακολουθούν Ακολουθεί Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο ΒΗΜΑ 1: Μοιραστείτε με ένα κοινωνικό δίκτυο Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε όλο τον κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων