$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0

$type=grid$count=4$cate=0$rm=0$sn=0$au=0$cm=0$show=home

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Χθες Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Lucy» στην Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή τιμής από τον Δήμο Χαλκιδέων προς τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομο, για την συμπλήρωση 20 ετών αρχιερωσύνης, ποιμαντικής διακονίας και προσφοράς.

Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Δήμητρα Σακελλαράκη, καλωσορίζοντας τους παριστάμενους αλλά και τους εκ του μακρόθεν παρακολουθούντες, αφού η εκδήλωση, λόγω της επικρατούσης υγειονομικής κρίσεως, πραγματοποιήθηκε με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και μεταδόθηκε απευθείας από το διαδικτυακό κανάλι του Δήμου, απ’ όπου μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο: Τελετή απονομής του Χρυσού Κλειδιού της πόλεως στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ, και τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι. Μητροπόλεως.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Καρυστίας κ. Σεραφείμ, Πτολεμαΐδος κ. Εμμανουήλ, Κορίνθου κ. Διονύσιος, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος-Γενικός Διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας και Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος-Αρχιγραμματεύς της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Ιερείς της Πόλεως Χαλκίδος, η τ. Πρωθυπουργός κ. Βασιλική Θάνου, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σίμος Κεδίκογλου, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Μαρία Γεωργίου, οι Βουλευτές Ευβοίας κ. Αθανάσιος Ζεμπίλης και κ. Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Φανής Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης, ο Διοικητής της Σχολής Πεζικού Υποστράτηγος Δημήτριος Κωσταρέλος, ο Διευθυντής Πεζικού Γ.Ε.Σ. Υποστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευβοίας Ταξίαρχος κ. Απόστολος Κουφός, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Χαλκίδος κ. Κωνσταντίνος Φλουρής, οι εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδος Επιπυραγός κ. Λιάσκος Κωνσταντίνος και Πυρονόμος κ. Γεώργιος Μόρτος, ο τ. Υπουργός κ. Ελευθέριος Παπαγεωργόπουλος, ο τ. Βουλευτής και Μεγάλος Ευεργέτης της Ι. Μητροπόλεως κ. Άγγελος Πνευματικός, οι π. Δήμαρχοι Χαλκιδέων κ. Χαράλαμπος Μανιάτης, κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης και κ. Χρήστος Παγώνης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδος κ. Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης, ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδος κ. Σπυρίδων Αθανασίου, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι. 

Για τον Σεβασμιώτατο μίλησαν πολύ συγκινητικά ο συγχωριανός, συμμαθητής, φίλος του και ομογάλακτός του στην απαρχή του εκκλησιαστικού βίου και Αναγνώστης της Ιεράς Μητροπόλεως, κ. Αναστάσιος Λυμπέρης και ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, Αρχιμ. Νικόδημος Ευσταθίου, πρώτος πνευματικός υιός και συνεργάτης του Σεβασμιωτάτου.

Ο κ. Λυμπέρης αναφέρθηκε στα πρώτα εκκλησιαστικά βήματα, στις σπουδές, στην συναναστροφή με τους πνευματικούς οδηγούς, στην φιλία, την πνευματική σχέση όλων με τον συντοπίτη Επίσκοπο τους και χαρακτηριστικά είπε επί λέξει: «Είναι ευλογία για όλους μας η συχνή πρωϊνή διασταύρωση μαζί σας και ο εγκάρδιος χαιρετισμός σας χαροποιεί ιδιαίτερα και πάρα πολύ εκτιμάται. Σεβασμιώτατε, για ένα πράγμα να είστε σίγουρος, ότι τα ίδια συναισθήματα θα τρέφαμε απέναντι σας και αν δεν είχατε εκλεγεί στο ύπατο αξίωμα της αρχιεροσύνης. Γιατί στη συνείδησή μας ήσασταν και είστε υπόδειγμα θρησκευτικού λειτουργού».

Ο π. Νικόδημος ανέπτυξε την σύνδεση της διακονίας με τον χαρακτήρα του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος, εκδαπανάται υπέρ του ποιμνίου του, αφήνοντας ταυτόχρονα παρακαταθήκη σε όλους τον τρόπο και το μέγεθος της προσφοράς του. Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του: «Ένα τελευταίο, το οποίο θεωρώ θεμελιώδες και πρωταρχικό, ίσως το σημαντικότερο, είναι πως στέκεται ευθυτενής, παρά το βάρος του χρόνου που αγόγγυστα στους ώμους του κουβαλά, και τον βλέπουμε να μνημονεύει ψυχές στην ιερά προσκομιδή, με ένα χαμόγελο να διαγράφεται στα χείλη του που τρέμουν, προφέροντας σχεδόν μυστικά τα ονόματα αναρίθμητων ανθρώπων... Εκείνος, κυπαρίσσι, στέκει κοιτώντας το δισκάριο και μνημονεύει για ώρες, όλους εμάς, όλους εσάς. Τον κοιτάζω με προσοχή, να μνημονεύει ατελείωτα ονόματα. Πλησιάζουμε αθόρυβα κοντά του, από την μία να καταστούμε κοινωνοί αυτής της δωρεάς του Θεού, μνημονεύοντας ονόματα δικά μας και από την άλλη να παρακολουθήσουμε αυτό που εκείνος, την στιγμή αυτή ζει. Ευχή μας να στέκει μεταξύ ουρανού και γης και να ενώνει δύο κόσμους, των φθαρτών και των αιωνίων».

Αμέσως μετά προβλήθηκε ταινία μικρού μήκους, παραγωγής του Δήμου Χαλκιδέων, με αναφορά στην βιογραφία και διακονία του Σεβασμιωτάτου κ. Χρυσοστόμου, ενώ στη συνέχεια, η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα ανέγνωσε την υπ’ αριθμ. 250/14.12.2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, περί απόδοσης της υψίστης τιμής και επίδοσης του χρυσού κλειδιού της Πόλεως προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κύριο Χρυσόστομο, τιμής, σεβασμού και ευχαριστιών ένεκεν, για το πολύκαρπο και καλλίκαρπο έργο του, με την συμπλήρωση είκοσι ετών από της ενθρονίσεώς του (12/1/2002).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Δήμαρχος έκανε εκτενή και λεπτομερή αναφορά στα έργα ποικίλης ανθρωπιστικής προσφοράς, των οποίων ηγείται ο Σεβασμιώτατος και η Ι. Μητρόπολη Χαλκίδος εδώ και 20 χρόνια και χαρακτηριστικά είπε «Οι λέξεις είναι φτωχές και η στιγμή πολύ πλούσια. Φέροντας την τιμή που μου παραχώρησαν οι πολίτες του Δήμου μας, να βρίσκομαι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή στη θέση της Δημάρχου, είμαι απλώς και μόνο μία εξουσιοδοτημένη εκπρόσωπος, μία αγγελιοφόρος λόγων και συναισθημάτων και όχι μόνο του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και όλων των πρώην Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, όλων των δημοτών μας, κάθε Ενορίας, Κληρικών και Λαϊκών, όλων των Δημοτικών Ενοτήτων. Όλων αυτών που στο πρόσωπο σας, Σεβασμιώτατε, βρήκαμε την πατρική μορφή του Ποιμενάρχη μας. Εσάς που από της ενθρονίσεως σας και μέχρι σήμερα, έχετε ανοικτή μια τεράστια αγκαλιά αγάπης και αυτοδιάθεσης... Στον ενθρονιστήριο λόγο σας, τον οποίο απευθύνατε στο ποίμνιο σας 12 Ιανουαρίου 2002, ακριβώς πριν από 20 έτη, στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό του Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, σε μια εκφορά του λόγου σας, αναφερθήκατε, Σεβασμιώτατε, στα μειονεκτήματα της προφητικής παρουσίας εις την ιδίαν πατρίδα, όπως αποδίδονται στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο (κεφ. 13, στ. 57). Σήμερα 20 έτη μετά, επιβεβαιώνεται με την αρχιερατική σας παρουσία ότι ήρθατε, κατά τις τότε προσδοκίες σας, ως εκπρόσωπος, ως ζώσα εικόνα του Θεού επί της γης, ο Οποίος ήλθε διακονήσαι και δούναι την ψυχήν Αυτού, σύμφωνα επίσης με το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο (κεφ. 20, στ. 28). Και ο τόπος σας ξεπερνά την ευαγγελική ρήση περί προφητών, και σας αναγνωρίζει».

Εν συνεχεία, επέδωσε στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας το χρυσό κλειδί της Πόλεως, ύψιστη τιμητική διάκριση του Δήμου και τον κάλεσε να κλείσει με τον πάντοτε μεστό λόγο του την εκδήλωση.

Ο Σεβασμιώτατος, βαθύτατα συγκινημένος και συνεσταλμένος απηύθυνε λόγο δοξολογίας προς τον Θεό για την ευδοκία των 20 παρελθόντων ετών διακονίας του, αλλά και λόγο ευχαριστίας προς τους διοργανωτές και συντελεστές της εκδηλώσεως για την τιμή που, όπως ανέφερε, αποδέχεται υπέρ των τέκνων του, δηλαδή όλου του πληρώματος της τοπικής μας Εκκλησίας, της Οποίας και ο ίδιος υπάρχει μέλος και κατακλείοντας είπε: «Αποδέχθηκα την τιμή!

Έχω όμως στο νου μου αυτό που ο Τολστόι λέει: Όταν σας τιμούν οι συνάνθρωποί σας, μη πιστεύσετε ότι είστε καλοί! Να καταλάβετε ότι εκείνοι είναι οι καλοί, πού έχουν το κουράγιο και την διάθεση να σας επαινέσουν και να σας τιμήσουν! Να, λοιπόν, γιατί αποδέχθηκα την τιμή, επειδή φανερώνει των παιδιών μου την καλωσύνη και την γενναιοδωρία! Και χαίρομαι γι’ αυτά και καμαρώνω! Αποδέχθηκα την τιμή, γιατί σ’ αυτήν έχουν μετοχές οι πολλοί και καλοί μου συνεργάτες τούς οποίους μου χάρισε ο Θεός! Σε όλους σας, και στους ευεργέτες μου, καταθέτω ταπεινά την ευγνωμοσύνη μου, μνημονεύοντας και όσους ευρίσκονται ήδη στην μακαρία ζωή. Τα είκοσι χρόνια είναι ήδη παρελθόν… Είναι το χθες… Το σήμερα κι αυτό γρήγορα πέρασε, αφού ήδη «προς εσπέραν εστί και κέκλικεν η ημέρα…» (Λκ. 24, 29).

Από αύριο αρχίζει μία νέα περίοδος… αγνώστου διαρκείας… Την αρχίζουμε, συν Θεώ, με πίστη και αγάπη! Ανανεώνοντας τον ιερό δεσμό της αγάπης μας και επικαλούμενος για Σας και τα έργα Σας την ουράνια ευλογία, Σας υπόσχομαι να φυλάξω το κλειδί που μου δωρήσατε… Θα αγωνιστώ να ξεκλειδώσω όποιες καρδιές μπορεί να είναι ακόμη κλειδωμένες… Θα κλειδώσω στην καρδιά μου τα ιερά σας αισθήματα μαζί με όσα ανήκουν στα μυστικά και απόρρητα…

Και μακάρι όλοι μας να ξεκλειδώσουμε την θύρα της καρδιάς μας, στον Χριστό μας, ο Οποίος δεν αποκάμει να στέκεται μπροστά της και διακριτικά να την κτυπάει… αναμένοντας με λαχτάρα να ξεκλειδώσουμε και να τού ανοίξουμε…».
ΣΧΟΛΙΑ


Virginias Style | Χειροποίητες Δημιουργίες- Handmade Creations

CELESTINO | FOR WOMEN & MEN

Όνομα

''Πλατεία",22,''ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ",58,'Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου,28," ΠΡΩΤΕΥΣ",182," kouziνα " souvlaki and health bar,2,"Η Γλωσσιώτισα",4,"Μονόγραμμα",10,"Ο ΝΙΚΟΣ",1,"Στο Ψητό",4,"Kastani" Beach Bar,2,"Virginias Style",3,<< Σκόπελος Πράσινη και Καθαρή >>,5,<< Το νησί μας πρώτα - δημιουργία ξανά >>,33,15ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ,14,1ο «Πεπαρήθειο» Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου,3,25η ΜΑΡΤΙΟΥ,40,28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,17,Α.Ο.Κεραυνός,19,ΑΓΓΕΛΙΕΣ,30,Άγγελος Ξηντάρης,3,ΑΓΙΑΣΜΟΣ,23,ΑΓΙΟΣ ΡΗΓΙΝΟΣ,22,Αγροεφόδια,25,ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ,2,Αγρότες,11,ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ,14,ΑΔΜΗΕ,9,ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ - ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ,8,ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,17,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,104,ΑΙΤΗΣΕΙΣ,4,ΑΚΙΝΗΤΑ,3,ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ,165,ΑΛΙΕΙΑ,17,Αλλοδαποί,1,ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ,58,ΑμεΑ,4,ΑΝΕΣ FERRIES,210,ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ,6,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ,144,ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ,60,Αντωνίου,3,ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ,10,Απάτη,10,ΑΠΕΡΓΙΑ,22,ΑΠΟΚΡΙΕΣ,114,Απολογισμός,3,ΑΠΟΨΕΙΣ,14,ΑΡΘΡΟ - ΚΕΙΜΕΝΟ,146,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,54,ΑΤΥΧΗΜΑ,22,ΑΦΙΕΡΩΜΑ,7,Β.ΣΠΟΡΑΔΕΣ,22,ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ,65,ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ,13,ΒΙΝΤ,1,ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΡΙΑΣ,16,ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΦΟΡΑ,20,ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ,72,ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,36,ΒΙΝΤΕΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ,18,Βλάβες,16,ΒΟΛΟΣ,7,ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,51,ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,38,ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,10,ΓΕΩΡΓΙΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ,2,ΓΙΑΤΡΟΣ,40,ΓΙΟΡΤΗ,221,ΓΛΩΣΣΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,141,ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ,58,ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,45,Δ.ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ,4,ΔΑΣ ΟΤΑ,19,ΔΑΣΟΣ,1,ΔΕΗ,32,ΔΕΥΑΣ,77,Δήμαρχος Αλοννήσου,8,Δήμαρχος Σκιάθου,3,ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,231,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ,26,ΔΗΜΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ,43,ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ,39,ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1174,Δημοτικά - Tοπικά νέα ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΒΙΝΤΕΟ,3,ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ,65,ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,163,Δημοτική Δημοκρατική Κίνηση Πολιτών,13,Δημοτική Τοπική Κοινότητα Σκοπέλου,1,Δημοτική Υπέρβαση,24,Δημοτικό (Βίντεο),9,Δημοτικό Συμβούλιο,42,ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,89,Δημοτικός Σύμβουλος,43,Δημοτικός υπάλληλος,1,Διαγωνισμός,6,Διαδίκτυο,12,Διακοπές,148,ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ,1,Διάφορα κείμενα,29,ΔΙΑΦΟΡΕΣ,8,ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,36,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,5,ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ,89,Δυστύχημα,4,ΔΩΡΕΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ,278,ΕΓΓΡΑΦΕΣ,1,Εγκαίνια,16,Εθελοντισμός,11,ΕΘΙΜΟ,1,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,702,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,420,Εκδηλώσεις καλοκαιριού 2011-2013(φωτό),12,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,153,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ,281,Εκδρομή,2,ΕΚΘΕΣΗ,6,Έκθεση,1,Εκλογές,151,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,113,Ελαιοπαραγωγή,14,Ελαιοτριβείο,10,ΕΛΛΑΔΑ,216,ΕΛΤΑ,2,ΕΜΒΟΛΙΟ,50,ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ,2,Εμπόριο προϊόντων,74,Ενέργεια-Θέρμανση,4,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,233,ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ - ΖΗΤΗΣΗ,11,ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,3,ΕΠΙΔΟΜΑ,5,ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,2,Επισκευή,3,Επιστήμη,9,ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ,14,Επιτάφιος (φωτό),9,Επιχείρηση-Ανάπτυξη,5,ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ,46,ΕΡΓΑΣΙΑ,148,ΕΣΤΙΑΣΗ,19,Ευχές,141,Εφημερίδα Βόρειες Σποράδες,1,Ζώα,10,Η Κληματαριά,26,Η Νησιώτισσα,2,Θαλάσσιο ατύχημα,2,ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ,3,ΘΕΑΤΡΟ,32,ΘΕΟΦΑΝΙΑ,31,ΘΕΣΣΑΛΙΑ,2,Ι.Μ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ,270,Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,26,Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης,3,ΙΔΡΥΜΑ ΒΑΚΡΑΤΣΑ,1,ΙΣΡΑΗΛ,1,Ιστορία,10,Ιστορικά μέρη,2,Ιωάννης Καραγκιόζος,1,Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ,25,Κ.Α.Π.Η.,1,Κ.Ε.Π.,2,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,61,ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,219,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,24,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,63,ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1,Κατασκευές,10,Καταστροφές,50,ΚΕΙΜΕΝΑ π. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ,249,Κέντρο Κοινότητας,20,Κέντρο Υγείας,62,ΚΕΠ,1,Κιβωτός του Κόσμου,9,ΚΚΕ,70,Κλοπή,11,Κοινότητα,83,ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ,81,ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΚΛΗΜΑΤΟΣ,10,ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,3,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,322,ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ,425,ΚΟΣΜΟΥΓΕΙΑ,1,ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ,17,Κοτανίδης,1,Κτηματολόγιο,4,ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ,84,ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ,5,Λιμάνι,11,ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ,60,Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου,40,ΛοΪζεια 2011,1,Λούνα Παρκ,1,ΛΟΥΤΡΑΚΙ,1,ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,101,Λύκειο,2,Μ.Μ.Ε.,5,Μαθήματα,4,Μάθηση,1,Μαντούδι,18,Μανώλης Ραμαντάνης,3,Μάρκετ Τροφίμων,13,ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ,1,Μεταφορές,10,ΜΚΟ "ΠΛΕΓΜΑ",26,ΜΜΕ,29,ΜΟΥΣΙΚΗ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ,63,Ν.Α.Ο.Σ,2,Ν.Ι.Κ.Ο.Σ,11,Ναρκωτικά,4,ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,2,Νεκτάριος Ρήγας,3,ΝΕΟ ΕΤΟΣ,6,ΝΕΟ ΚΛΗΜΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,94,ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ,14,Νικόλαος Καπαδούκας,7,ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ,1,Ξενοδοχεία,11,ΟΑΕΔ,3,ΟΓΑ,1,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1,Ομάδα Εργασίας Πολιτισμού,2,Ομιλία,23,ΟΝΝΕΔ,7,Οραμα-Συνεργασία-Ανάπτυξη,20,ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,15,ΟΤΕ,1,Οφειλές,4,ΟΧΗΜΑΤΑ,3,Π.Α.ΜΕ,15,Παγκόσμια ημέρα,9,Παιδική Χαρά,2,Παιδικός Σταθμός,18,Παλαιό Κλήμα,5,ΠΑΡΑΔΟΣΗ,288,Παραδοσιακή Γωνιά,34,ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ,5,ΠΑΡΑΛΙΑ,2,ΠΑΣΧΑ,167,Πάτερ Αλέξιος,5,ΠΕΝΘΟΣ,67,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ,146,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,26,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,286,Πολιτική Προστασία,33,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ "ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ" ΓΛΩΣΣΑΣ,9,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν.ΚΛΗΜΑΤΟΣ,19,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,25,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ,20,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ,1,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,325,Πόντος,1,Πρατήριο υγρών καυσίμων,1,προ,1,Προβιάς,25,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,29,Πρόεδρος,42,ΠΡΟΛΗΨΗ,205,Πρόσκοποι Σκοπέλου,8,ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ,281,Πρωτομαγιά,17,Πρωτοχρονιά,60,Πρωτοχρονιά (Βίντεο),5,Πυρκαγιά,85,ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ,66,ΠΩΛΗΣΗ,7,Πώληση,3,Ρύθμιση,1,Σάκης Ζλατούδης,4,ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ,13,Σεισμός,16,ΣΚΙΑΘΟΣ,49,ΣΚΟΠΕΛΟΣ,60,Σπύρος Λεμονής,11,ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΗΣ,155,Συγκοινωνίες,11,Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου,42,Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού,70,Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου,11,Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου,1,Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Σκοπέλου,3,Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας και Λουτρακίου,32,Συνάντηση,2,ΣΥΝΑΥΛΙΑ,32,Συνεργασία-Όραμα-Ανάπτυξη,6,ΣΥΡΙΖΑ,24,ΣΧΟΛΕΙΑ,234,Σχολή Γονέων,1,ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,57,Σχολική Επιτροπή,2,ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,14,ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1,ΤΑΧΙ,3,Ταχυμεταφορές,5,Τέντες-Ταπετσαρίες-Καλύμματα,1,ΤΕΧΝΕΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΑ,75,Τεχνικό Γραφείο,3,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ,186,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,343,Τουριστική Επιτροπή Σκοπέλου,54,ΤΡΑΠΕΖΑ,3,Τράπεζα,10,Τρόφιμα,21,Τροχαίο,2,ΥΓΕΙΑ,335,Υγρά καύσιμα,1,Υδατοδρόμιο,1,Ύδρευση,1,Υπουργός,41,Φαγητό,164,ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,62,ΦΕΣΤΙΒΑΛ,123,ΦΛΟΙΣΒΟΣ,1,Φόλες-Δηλητήριο,1,Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Κων. Νάνος,10,ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ,104,Φώκια,1,ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ,2,Χιονόπτωση,36,Χορευτική Ομάδα "Διαμαντής Παλαιολόγος",1,Χορευτική ομάδα Γλώσσας-Λουτρακίου,36,Χορευτικό,9,Χορευτικό Συγκρότημα "Διαμαντής Παλαιολόγος",7,ΧΟΡΟΣ,20,ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,1,Χρήστος Βασιλούδης,26,Χριστούγεννα,197,Χριστούγεννα (βίντεο),1,Χώρα Σκοπέλου,90,Ψαροταβέρνα "ο Βράχος",20,Ψητοπωλείο ''η Κληματαριά",11,Ψιλικά είδη,2,ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ,184,AΠΟΨΕΙΣ - ΠΡΟΣΩΠΑ,78,ACS Σκοπέλου,8,Aegean Flying Dolphins,4,Aqua Ferries,1,ARAMIS,21,Beach Bar,1,Best Shop,245,Camphill,2,COSMOSHEALTH,18,DREAM cars,2,DroneView,9,Flisvos restaurant,1,Gantas,1,GIOLDASIS COMPUTERS NETWORKS,2,GOUMAS TRANS,3,GOUMAS transport,2,HELLENIC SEAWAYS,22,Husqvarna,3,magali,9,Natura,1,Perivoliou,2,Rigas Hotel,9,RIGAS SERVICE COMPUTER & CELL PHONES,1,SΕAJETS,6,Saintukeri,5,SkiathosLife.gr,10,Skopelos Holidays Hotel and Spa,21,Spyrou Hotels,52,Spyrou Philoxenia,19,Spyrou Skopelos Experience,34,Vicko,43,Vigla Cafe,4,YOUTUBE,4,
ltr
item
ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjgIsGgjvwRelecfsPpvHeZ-ilb-HW-IFscqePH-weKsGVGNJpqau4CH1xe3EdphjX7q67AcpBtHOaw4ThIyJXtargPMJLoTzV7QWUGiMS7SoOQ9-Qzo0QQhtIkCcS0_jSEglk8251JftFRut0ODxxaPw5fgJca2gPRvS-tzMV9iAQtm6WOV4sFnYud=w640-h426
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjgIsGgjvwRelecfsPpvHeZ-ilb-HW-IFscqePH-weKsGVGNJpqau4CH1xe3EdphjX7q67AcpBtHOaw4ThIyJXtargPMJLoTzV7QWUGiMS7SoOQ9-Qzo0QQhtIkCcS0_jSEglk8251JftFRut0ODxxaPw5fgJca2gPRvS-tzMV9iAQtm6WOV4sFnYud=s72-w640-c-h426
ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
https://www.dromenatoutopoumas.gr/2022/01/20.html
https://www.dromenatoutopoumas.gr/
https://www.dromenatoutopoumas.gr/
https://www.dromenatoutopoumas.gr/2022/01/20.html
true
1871062361202337554
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις Δείτε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα... Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Προβολή όλων Συνιστάται για εσάς ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης ΠΙΣΩ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Tρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Tρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Mάρτιος Aπρίλιος Mάιος Ιούνιος Ιούλιος Aύγουστος Σεπτέβριος Oκτώβριος Nοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Mαρ Aπρ Mάιος Ιου Ιου Aυγ Σεπ Οκτ Nοε Δεκ Μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Χθες $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Παρακολουθούν Ακολουθεί Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο ΒΗΜΑ 1: Μοιραστείτε με ένα κοινωνικό δίκτυο Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε όλο τον κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων