$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0

$type=grid$count=4$cate=0$rm=0$sn=0$au=0$cm=0$show=home

Τα στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ που ευθύνονται για το blackout

 

Με δύο τρία χτυπήματα στο keyboard, το διαδίκτυο προσφέρει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες ως προς τους υπεύθυνους για το blackout που ενέσκηψε στη βόρεια Αττική -και όχι μόνο- μετά τη σαρωτική επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Οι πολίτες παρακολούθησαν τα τελευταία 24ωρα το θλιβερό πινγκ πονγκ ευθυνών μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης, του αρμόδιου φορέα διακίνησης ηλεκτρικής ενέργειας και της Περιφέρειας Αττικής.

Και μόνον αυτή η θλιβερή εικόνα καταδεικνύει το πόσο χαμηλά έχει πέσει η δημόσια διοίκηση αλλά και πόσο αδιαφορούν οι τοπικοί άρχοντες, οι αρμόδιοι τεχνοκράτες που βρίσκονται επικεφαλής των εμπλεκόμενων Αρχών και βεβαίως η ανώτατη βαθμίδα της τοπικής αυτοδιοίκησης, που είναι η Περιφέρεια. Σε όλα αυτά θα πρέπει κανείς να προσθέσει και τις ευθύνες των θεσμικών παραγόντων που, θεωρητικά τουλάχιστον, ελέγχουν τους ήδη προαναφερθέντες θεσμούς και αρχές. Δηλαδή ο υπουργός Ενέργειας και ο υπουργός Εσωτερικών.

Με λίγα λόγια, όλη η δομή της κρατικής πυραμίδας κατέρρευσε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα μέσα σε ελάχιστες ώρες μετά την εκδήλωση του φαινομένου «Μήδεια». Η κατάρρευση ήταν αποτέλεσμα πολυετούς εγκατάλειψης του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Επί μία δεκαετία δεν υπήρξαν παρεμβάσεις συντήρησης ούτε και επενδύσεις για τη βελτίωση των υποδομών. Εν ολίγοις το δίκτυο αφέθηκε στη μοίρα του από τους καρεκλοκένταυρους, οι οποίοι επωμίστηκαν τη διαχείριση των πρώην δημόσιων περιουσιακών στοιχείων, τα οποία κατόπιν οδηγίας των Βρυξελλών και της σύμφωνης γνώμης των εμπλεκόμενων ελληνικών Αρχών, δηλαδή των κυβερνήσεων, αφαιρέθηκαν από τη ΔΕΗ και αποτέλεσαν τη ραχοκοκαλιά των δύο νέων εταιρειών διαχείρισης ενέργειας και των υποδομών της, που είναι ο ΑΔΜΗΕ και ο ΔΕΔΔΗΕ.


Ποια είναι τα πρόσωπα τα οποία έπρεπε να κάνουν τη δουλειά τους και δεν την έκαναν;

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Μπακατσέλος Νικόλαος - Πρόεδρος ΔΣ του ΔΕΔΔΗΕ

Μάνος Αναστάσιος - Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΔΔΗΕ

Μενεγάτος Ηρακλής - Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Δικτύου ΔΕΔΔΗΕ

Στρουμπούλης Σταύρος - Διευθυντής Επικουρίας ΔΕΔΔΗΕ

Δίπλα τους ο δήμαρχος του καποδιστριακού Δήμου Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος ήρθε, είδε και απήλθε χωρίς να καταλάβει τίποτα.

Δίπλα τους επίσης οι δήμαρχοι των βόρειων περιοχών της Αττικής (όλοι ανεξαιρέτως), οι οποίοι δεν φρόντισαν για την περιποίηση των δέντρων που εν συνεχεία λύγισαν από τον χιονιά και προκάλεσαν τη διακοπή ηλεκτροδότησης. Είναι αυτοί οι δήμαρχοι που σε παλαιότερα αιτήματα πολιτών για κλάδεμα και κόψιμο των δέντρων απαντούσαν πως αυτό αποτελεί δουλειά των δήμων και όχι των κατοίκων. Όπως έλεγαν μάλιστα κάτοικοι των βόρειων περιοχών της Αττικής στο zougla.gr, «ακόμα και αν θες ως πολίτης να κόψεις μόνος σου κλαδιά και να περιποιηθείς τα δέντρα στο απαγορεύουν λόγω επικινδυνότητας, ειδικά αν αυτά βρίσκονται κοντά σε σύρματα ή καλώδια».

Όλοι αυτοί, λοιπόν, όφειλαν να ολοκληρώσουν ένα έργο συντήρησης του δικτύου διακίνησης ηλεκτρικού ρεύματος σε πανελλήνια και σε τοπική κλίμακα. Ο ΔΕΔΔΗΕ ως ανεύθυνος φορέας δεν έκανε τίποτα σε εθνικό επίπεδο. Ο Δήμος Διονύσου -και άλλοι Δήμοι- ως ανεύθυνη τοπική αυτοδιοίκηση δεν έκανε τίποτα σε τοπικό επίπεδο. Η Περιφέρεια Αττικής ως όφειλε δεν έλεγξε ούτε τον έναν, ούτε τον άλλον. Τα αρμόδια υπουργεία Εσωτερικών και Ενέργειας αγρόν ηγόραζαν. Όταν η «Μήδεια» χτύπησε τα σύνορα της Αττικής, το λεκανοπέδιο, δηλαδή πάνω από το μισό του πληθυσμού της χώρας, βρέθηκε απροστάτευτο και αθωράκιστο.

Ο κ. πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος από την πρώτη μέρα της θητείας του εφηύρε το ιδεολόγημα του επιτελικού κράτους, όταν αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να ασχοληθεί με την υπόθεση, έκανε δύο δημόσιες δηλώσεις. Με την πρώτη προέτρεπε τους πολίτες να μη μετακινούνται χωρίς λόγο. Με τη δεύτερη κάλεσε τον ΔΕΔΔΗΕ να μειώσει τα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος σε όλα τα νοικοκυριά τα οποία υπέστησαν όσα υπέστησαν τα τελευταία 24ωρα από τη διακοπή ηλεκτροδότησης. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών, η μείωση για την οποία ομιλεί ο πρωθυπουργός και που τα φίλια προς την κυβέρνηση ΜΜΕ ανήγαγαν σε σύνθημα είναι της τάξεως των 12 ευρώ ανά νοικοκυριό. Τους τα χαρίζουμε, κ. πρωθυπουργέ, για να αγοράσουν και κάνα κανταΐφι να γλυκάνουν τον πόνο τους.

Είναι ντροπή για τον πρωθυπουργό, το Μαξίμου και τους συμβούλους του να εκτίθενται με αυτόν τον τρόπο στα μάτια των ψηφοφόρων τους. Δώδεκα ευρώ για πέντε ημέρες διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος που άγγιξε τουλάχιστον 250.000 νοικοκυριά στη βόρεια Αττική. Δώδεκα ευρώ για μία καταστροφή στον πολεοδομικό ιστό του Δήμου Διονύσου που δεν νοείται. Δώδεκα ευρώ για τους οικογενειάρχες με μικρά παιδιά που δεν διέθεταν θέρμανση, για τους γέροντες που υποχρεώθηκαν να βιώσουν την ταλαιπωρία αυτή με πολικές θερμοκρασίες, με τις συσκευές μηχανικής υποστήριξης αναπνοής που δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν για όσους είχαν ανάγκη, για τους ψυκτικούς θαλάμους όπου σάπισαν τα τρόφιμα, για την κατάρρευση όλων των επικοινωνιών. Όλα αυτά για 12 ευρώ, κ. πρωθυπουργέ. Συγχαρητήρια για τη γαλαντομία σας.


Η αυταρέσκεια και η απληστία των golden boys

21 Απριλίου 2020. Διαβάζουμε για τις αμοιβές των στελεχών του ΔΕΔΔΗΕ. «Την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 το Δ.Σ. του οργανισμού αποφάσισε με τηλεδιάσκεψη να δώσει τις ακόλουθες αυξήσεις: O 42χρονος διευθύνων σύμβουλος Αναστάσιος Μάνος, με πλούσιο βιογραφικό σε διευθυντικές θέσεις στον ιδιωτικό τομέα, μόλις επτά μήνες αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του, θα απολαμβάνει πλέον ετήσιο μισθό 120.000 ευρώ συν 50% μπόνους, σημαντικά αυξημένο σε σχέση με τα 80.000 που εισέπραττε ο προκάτοχός του Στέφανος Οκταπόδας (για τον οποίο υπήρχε πρόβλεψη για ακόμα 40.000 ευρώ σε περίπτωση πρόωρης λύσης της σύμβασής του). Η αύξηση για τον διευθύνοντα σύμβουλο μαζί με τα μπόνους αγγίζει το 225%! Ακόμα και αν ο προκάτοχός του είχε εισπράξει συνολικά 120.000 ευρώ, με την πρόσφατη απόφαση σημειώνεται τουλάχιστον 50% αύξηση αποδοχών. Το μεγάλο πάρτι όμως γίνεται στο επίπεδο των διευθυντών.

Συγκεκριμένα, για τους τρεις γενικούς διευθυντές σπάει το πλαφόν του Δημοσίου που υπήρχε και πλέον θα εισπράττουν ο καθένας 100.000 ευρώ τον χρόνο συν 50% μπόνους. Το πλαφόν είχε οριστεί στα 4.631 ευρώ μεικτά, ήτοι 2.800 ευρώ καθαρά τον μήνα, με σύνολο αποδοχών στα 50.000 ευρώ, με αποτέλεσμα η αύξηση να είναι 300%. Όσον αφορά τους περίπου 30 διευθυντές, αρκετοί εκ των οποίων βρίσκονται στο όριο της συνταξιοδότησης, αυτοί, αντί για 50.000 ευρώ τον χρόνο, θα δουν τις αποδοχές να υπερδιπλασιάζονται (105% αύξηση), καθώς προβλέπεται 70.000 ευρώ μισθός συν το καθιερωμένο, όπως φαίνεται, μπόνους 50%. Όλα τα παραπάνω στοιχεία είχαν δημοσιευτεί στην Εφημερίδα των Συντακτών.


«Υπόθεση Καρδίτσα»

Μόλις, λοιπόν, πληροφορηθήκαμε πως στήθηκε το πάρτι των παχυλών μισθών προς τα στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ. Για να δούμε τώρα τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Βρισκόμαστε στην Καρδίτσα τον χειμώνα του 2021. Το οργανόγραμμα προβλέπει 70 τεχνικούς στα συνεργεία συντήρησης. Την εβδομάδα της επίθεσης του χιονιά «Μήδεια» στον Νομό Καρδίτσας, που αρχίζει από τα σύνορα με τη Λάρισα και φθάνει μέχρι την Άρτα περνώντας από τα Άγραφα, εργάζονταν μόνο 14 άτομα. Όχι λόγω κοπάνας ούτε λόγω ασθένειας, αλλά γιατί τα τελευταία χρόνια αποψιλώθηκε η υπηρεσία. Από αυτούς τους 14, οι τρεις πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν άμεσα.

Η υπηρεσία, λοιπόν, των συνεργείων που είναι επιφορτισμένη με τη συντήρηση των δικτύων θα αποτελείται από 11 άτομα και ένα όχημα. Οι άνθρωποι αυτοί εργάζονται σε μία βάρδια ανά οκτάωρο. Και είναι λογικό, αφού με 14 άτομα δεν βγαίνει υπηρεσία.

Στα τρία οκτάωρα του 24ώρου θα πρέπει να εργαστούν οι 14 αυτοί υπάλληλοι, να δοθούν τα ρεπό και να εξυπηρετηθούν οι υπηρεσίες και κατά το Σαββατοκύριακο. Με λίγα λόγια, αυτό το πράγμα δεν γίνεται. Αν η κατάσταση που επικρατεί στην Καρδίτσα είναι ο κανόνας, τότε αντιλαμβάνεται ο πολίτης, ο κάθε πολίτης, το πώς έχει η κατάσταση στη χώρα του. Αντιλαμβάνεται επίσης πως την επόμενη φορά, ένας επόμενος χιονιάς, θα μπορεί να είναι πιο καταστρεπτικός, ενδεχομένως και δολοφονικός. Αυτή τη φορά θρηνήσαμε τρία θύματα. Ελπίζουμε κάτι τέτοιο να μην ξανασυμβεί, αν και πολύ φοβόμαστε πως με την ανευθυνότητα των υπευθύνων και την αναρμοδιότητα των αρμοδίων θα δούμε πολύ χειρότερες καταστάσεις στο μέλλον.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε διά της πλαγίας πως αντιμετωπίζεται το ενδεχόμενο υπογειοποίησης μέρους του δικτύου διακίνησης ηλεκτρικής ενέργειας. Τώρα το θυμήθηκε; Τώρα που κατέρρευσε όλο το δίκτυο στη βόρεια Αττική; Τώρα που κόπηκε το ρεύμα στη Νέα Ιωνία, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας; Τώρα που κατέρρευσε η ηλεκτροδότηση στον Σκαραμαγκά, που βρίσκεται στο επίκεντρο του βιομηχανικού πυρήνα της πρωτεύουσας;

Λυπούμεθα αλλά καταλήγουμε στο εξής συμπέρασμα: Είναι αργά για δάκρυα, Κυριάκο. Είναι ακόμη νωρίς για όλους εμάς τους πολίτες για να αρχίσουμε να ξανασκεφτόμαστε μερικά δεδομένα. 


πηγή:  zougla.gr

ΣΧΟΛΙΑ

CELESTINO | FOR WOMEN & MEN

Όνομα

''Πλατεία",22,''ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ",51,'Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου,27," ΠΡΩΤΕΥΣ",176," kouziνα " souvlaki and health bar,2,"Η Γλωσσιώτισα",4,"Μονόγραμμα",10,"Ο ΝΙΚΟΣ",1,"Στο Ψητό",4,"Kastani" Beach Bar,2,<< Σκόπελος Πράσινη και Καθαρή >>,5,<< Το νησί μας πρώτα - δημιουργία ξανά >>,33,15ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ,14,1ο «Πεπαρήθειο» Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου,3,25η ΜΑΡΤΙΟΥ,33,28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,14,Α.Ο.Κεραυνός,19,ΑΓΓΕΛΙΕΣ,23,Άγγελος Ξηντάρης,3,ΑΓΙΑΣΜΟΣ,18,ΑΓΙΟΣ ΡΗΓΙΝΟΣ,22,Αγροεφόδια,25,ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ,2,Αγρότες,11,ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ,14,ΑΔΜΗΕ,6,ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ - ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ,8,ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,17,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,98,ΑΚΙΝΗΤΑ,3,ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ,142,ΑΛΙΕΙΑ,10,Αλλοδαποί,1,ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ,44,ΑμεΑ,1,ΑΝΕΣ FERRIES,201,ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ,6,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ,128,ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ,56,Αντωνίου,2,ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ,10,Απάτη,6,ΑΠΕΡΓΙΑ,14,ΑΠΟΚΡΙΕΣ,113,Απολογισμός,3,ΑΠΟΨΕΙΣ,6,ΑΡΘΡΟ - ΚΕΙΜΕΝΟ,140,ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ,82,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,45,ΑΤΥΧΗΜΑ,6,ΑΦΙΕΡΩΜΑ,7,Β.ΣΠΟΡΑΔΕΣ,2,ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ,64,ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ,8,ΒΙΝΤ,1,ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΡΙΑΣ,16,ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΦΟΡΑ,8,ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ,70,ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,33,ΒΙΝΤΕΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ,18,Βλάβες,14,ΒΟΛΟΣ,3,ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,44,ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,38,ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,9,ΓΙΑΤΡΟΣ,83,ΓΙΟΡΤΗ,210,ΓΛΩΣΣΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,115,ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ,50,ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,36,Δ.ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ,4,ΔΑΣ ΟΤΑ,8,ΔΕΗ,30,ΔΕΥΑΣ,70,Δήμαρχος Αλοννήσου,7,Δήμαρχος Σκιάθου,3,ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,204,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ,24,ΔΗΜΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ,39,ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ,32,ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1052,Δημοτικά - Tοπικά νέα ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ,42,ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,163,Δημοτική Δημοκρατική Κίνηση Πολιτών,13,Δημοτική Τοπική Κοινότητα Σκοπέλου,1,Δημοτική Υπέρβαση,24,Δημοτικό (Βίντεο),9,Δημοτικό Συμβούλιο,32,ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,88,Δημοτικός Σύμβουλος,41,Δημοτικός υπάλληλος,1,Διαγωνισμός,4,Διαδίκτυο,8,Διακοπές,142,Διάφορα κείμενα,29,ΔΙΑΦΟΡΕΣ,9,ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,7,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,4,ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ,79,Δυστύχημα,4,ΔΩΡΕΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ,237,Εγκαίνια,14,Εθελοντισμός,8,ΕΘΙΜΟ,1,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,693,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,387,Εκδηλώσεις καλοκαιριού 2011-2013(φωτό),12,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,142,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ,274,Εκδρομή,2,ΕΚΘΕΣΗ,2,Έκθεση,1,Εκλογές,143,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,79,Ελαιοπαραγωγή,13,Ελαιοτριβείο,9,ΕΛΛΑΔΑ,65,ΕΜΒΟΛΙΟ,4,ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ,2,Εμπόριο προϊόντων,69,Ενέργεια-Θέρμανση,4,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,132,ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ - ΖΗΤΗΣΗ,12,ΕΠΙΔΟΜΑ,3,ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,2,Επισκευή,2,Επιστήμη,9,ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ,13,Επιτάφιος (φωτό),8,Επιχείρηση-Ανάπτυξη,3,ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ,42,ΕΡΓΑΣΙΑ,114,Ευχές,135,Εφημερίδα Βόρειες Σποράδες,1,Ζώα,7,Η Κληματαριά,26,Η Νησιώτισσα,2,Θαλάσσιο ατύχημα,2,ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ,1,ΘΕΑΤΡΟ,31,ΘΕΟΦΑΝΙΑ,29,ΘΕΣΣΑΛΙΑ,2,Ι.Μ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ,252,Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,26,Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης,3,ΙΔΡΥΜΑ ΒΑΚΡΑΤΣΑ,1,ΙΣΡΑΗΛ,1,Ιστορία,7,Ιστορικά μέρη,2,Ιωάννης Καραγκιόζος,1,Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ,24,Κ.Α.Π.Η.,1,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,41,ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,196,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,17,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,33,Κατασκευές,8,Καταστροφές,25,ΚΕΙΜΕΝΑ π. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ,238,Κέντρο Κοινότητας,17,Κέντρο Υγείας,48,Κιβωτός του Κόσμου,8,ΚΚΕ,53,Κλοπή,10,Κοινότητα,83,ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ,77,ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΚΛΗΜΑΤΟΣ,7,ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,3,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,252,ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ,302,ΚΟΣΜΟΥΓΕΙΑ,1,ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ,25,Κοτανίδης,1,Κτηματολόγιο,4,ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ,57,Λιμάνι,5,ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ,41,Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου,25,ΛοΪζεια 2011,1,Λούνα Παρκ,1,ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,80,Λύκειο,2,Μ.Μ.Ε.,4,Μαθήματα,4,Μάθηση,1,Μαντούδι,17,Μανώλης Ραμαντάνης,3,Μάρκετ Τροφίμων,13,ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ,1,Μεταφορές,6,ΜΚΟ "ΠΛΕΓΜΑ",26,ΜΜΕ,17,ΜΟΥΣΙΚΗ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ,58,Ν.Ι.Κ.Ο.Σ,11,Ναρκωτικά,4,ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,1,Νεκτάριος Ρήγας,3,ΝΕΟ ΕΤΟΣ,4,ΝΕΟ ΚΛΗΜΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,87,ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ,14,Νικόλαος Καπαδούκας,6,ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ,1,Ξενοδοχεία,11,ΟΑΕΔ,3,ΟΓΑ,1,Ομάδα Εργασίας Πολιτισμού,2,Ομιλία,22,ΟΝΝΕΔ,5,Οραμα-Συνεργασία-Ανάπτυξη,20,ΟΤΕ,1,Οφειλές,3,ΟΧΗΜΑΤΑ,1,Π.Α.ΜΕ,12,Παγκόσμια ημέρα,7,Παιδική Χαρά,2,Παιδικός Σταθμός,13,Παλαιό Κλήμα,3,ΠΑΡΑΔΟΣΗ,272,Παραδοσιακή Γωνιά,34,ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ,4,ΠΑΡΑΛΙΑ,2,ΠΑΣΧΑ,146,Πάτερ Αλέξιος,5,ΠΕΝΘΟΣ,46,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ,138,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,26,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,223,Πολιτική Προστασία,12,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ "ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ" ΓΛΩΣΣΑΣ,9,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν.ΚΛΗΜΑΤΟΣ,19,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,23,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ,20,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,322,Πόντος,1,Πρατήριο υγρών καυσίμων,1,Προβιάς,25,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,69,Πρόεδρος,37,ΠΡΟΛΗΨΗ,134,Πρόσκοποι Σκοπέλου,8,ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ,278,Πρωτομαγιά,12,Πρωτοχρονιά,62,Πρωτοχρονιά (Βίντεο),5,Πυρκαγιά,50,ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ,53,ΠΩΛΗΣΗ,6,Πώληση,3,Ρύθμιση,1,Σάκης Ζλατούδης,4,ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ,7,Σεισμός,8,ΣΚΙΑΘΟΣ,36,ΣΚΟΠΕΛΟΣ,5,Σπύρος Λεμονής,11,ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΗΣ,128,Συγκοινωνίες,8,Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου,40,Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού,70,Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου,11,Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου,1,Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Σκοπέλου,3,Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας και Λουτρακίου,30,Συνάντηση,2,ΣΥΝΑΥΛΙΑ,32,Συνεργασία-Όραμα-Ανάπτυξη,6,ΣΥΡΙΖΑ,23,ΣΧΟΛΕΙΑ,206,Σχολή Γονέων,1,ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,54,Σχολική Επιτροπή,2,ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,5,ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1,ΤΑΧΙ,3,Ταχυμεταφορές,5,Τέντες-Ταπετσαρίες-Καλύμματα,1,ΤΕΧΝΕΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΑ,64,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ,179,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,283,Τουριστική Επιτροπή Σκοπέλου,33,ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Τράπεζα,10,Τρόφιμα,21,Τροχαίο,2,ΥΓΕΙΑ,383,Υγρά καύσιμα,1,Υδατοδρόμιο,1,Ύδρευση,1,Υπουργός,28,Φαγητό,163,ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,56,ΦΕΣΤΙΒΑΛ,123,Φόλες-Δηλητήριο,1,Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Κων. Νάνος,10,ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ,82,Φώκια,1,ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ,1,Χιονόπτωση,28,Χορευτική Ομάδα "Διαμαντής Παλαιολόγος",1,Χορευτική ομάδα Γλώσσας-Λουτρακίου,36,Χορευτικό,9,Χορευτικό Συγκρότημα "Διαμαντής Παλαιολόγος",7,ΧΟΡΟΣ,19,ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,1,Χρήστος Βασιλούδης,26,Χριστούγεννα,198,Χριστούγεννα (βίντεο),1,Χώρα Σκοπέλου,75,Ψαροταβέρνα "ο Βράχος",20,Ψητοπωλείο ''η Κληματαριά",11,Ψιλικά είδη,2,ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ,181,AΠΟΨΕΙΣ - ΠΡΟΣΩΠΑ,66,ACS Σκοπέλου,8,Aegean Flying Dolphins,4,Aqua Ferries,1,ARAMIS,21,Beach Bar,1,Best Shop,242,Camphill,2,COSMOSHEALTH,17,DREAM cars,2,DroneView,8,Gantas,1,GIOLDASIS COMPUTERS NETWORKS,1,GOUMAS TRANS,3,GOUMAS transport,2,HELLENIC SEAWAYS,21,Husqvarna,3,magali,9,Natura,1,Perivoliou,2,Rigas Hotel,9,RIGAS SERVICE COMPUTER & CELL PHONES,1,Saintukeri,5,SkiathosLife.gr,10,Skopelos Holidays Hotel and Spa,21,Spyrou Hotels,52,Spyrou Philoxenia,19,Spyrou Skopelos Experience,32,Vicko,43,YOUTUBE,4,
ltr
item
ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ: Τα στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ που ευθύνονται για το blackout
Τα στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ που ευθύνονται για το blackout
Τα στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ που ευθύνονται για το blackout
https://1.bp.blogspot.com/-vIkXFAzZoHU/YC-w-PF9HGI/AAAAAAAB3AQ/MNgsYflWn2QOhIwDheLUzhTRc83dJXBMACLcBGAsYHQ/w640-h360/3012589.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-vIkXFAzZoHU/YC-w-PF9HGI/AAAAAAAB3AQ/MNgsYflWn2QOhIwDheLUzhTRc83dJXBMACLcBGAsYHQ/s72-w640-c-h360/3012589.jpg
ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
https://www.dromenatoutopoumas.gr/2021/02/blackout_19.html
https://www.dromenatoutopoumas.gr/
https://www.dromenatoutopoumas.gr/
https://www.dromenatoutopoumas.gr/2021/02/blackout_19.html
true
1871062361202337554
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις Δείτε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα... Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Προβολή όλων Συνιστάται για εσάς ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης ΠΙΣΩ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Tρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Tρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Mάρτιος Aπρίλιος Mάιος Ιούνιος Ιούλιος Aύγουστος Σεπτέβριος Oκτώβριος Nοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Mαρ Aπρ Mάιος Ιου Ιου Aυγ Σεπ Οκτ Nοε Δεκ Μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Χθες $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Παρακολουθούν Ακολουθεί Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο ΒΗΜΑ 1: Μοιραστείτε με ένα κοινωνικό δίκτυο Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε όλο τον κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων