Ικανοποίηση από την πορεία του έργου στη Γλώσσα Σκοπέλου

Ικανοποίηση από την πορεία του έργου στη Γλώσσα Σκοπέλου

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Β.Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη κατά τη 2η μέρα παραμονής της στο νησί της Σκοπέλου, επισκέφθηκε το σημαντικό έργο που εκτελείται με ταχύς ρυθμούς στη περιοχή της Γλώσσας. Αναφερόμαστε στη διαπλάτυνση και ασφαλτόστρωση του αγροτικού δρόμου Γλώσσας-Μάρκ-Πατούνη-Περιβολιού.

 Ένα μεγαλόπνοο έργο που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ύψους 1.1 εκ.ευρώ και που θα δώσει πολύ μεγάλη αξιοποίηση στη γύρω περιοχή και συνάμα οδική ασφάλεια. Εκτός των παραπάνω να επισημάνουμε και την εγκατάσταση αγωγού ύδρευσης η οποία θα δώσει τη δυνατότητα πόσιμου νερού σε παρακείμενες κατοικίες.

Η Αντιπεριφερειάρχης εμφανώς ευχαριστημένη από την πορεία του έργου, έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο facebbok πριν λίγη ώρα: << Ένας δρόμος που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας με 1,1 εκ ευρώ.  Έργο πνοής που ανοίγει το δρόμο στον τουρισμό ,δίνοντας πρόσβαση σε μαγικές απρόσιτες μέχρι τώρα παραλίες....  Η ποιότητα της ζωής  των κατοίκων αποκτά εν τοις πράγμασι αξία. Συνάμα, αν και δε προβλεπόταν, αγωγός ύδρευσης θα δώσει νερό σε οικισμούς β μέχρι τώρα κατηγορίας σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Το σημαντικότερο είναι πως οι Γλωσσιώτες μας  έδωσαν μάθημα προσφοράς... Δεκάδες ιδιοκτήτες παραχώρησαν αβλεπεί κομμάτι των ιδιοκτησιών τους για τη διαπλάτυνση του δρόμου ...μπράβο σας ...νοιώθω περήφανη ....Δήμαρχος, Τοπικό συμβούλιο, συναρωγοί μας ..μπράβο και στον ντόπιο ανάδοχο για την ταχύτητα και την ποιότητα του έργου... συνεχίζουμε δυνατά >>.

Την κ. Κολυνδρίνη συνόδευαν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Β.Σποράδων, Σάκης Ζλατούδης, ο τεχνικός διευθυντής Μαγνησίας Φλαμπούρης Κώστας, ο Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γλώσσας Αγάλος Φωτόπουλος και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Γλώσσας, Κώστας Πολυχρονίου και Κική Τριανταφύλλου.





Χαμόγελα ικανοποίησης μαζί με τον Αγάλο Φωτόπουλο




ΧΟΡΗΓΟΣ

Χορηγός
-->