$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0

$type=grid$count=4$cate=0$rm=0$sn=0$au=0$cm=0$show=home

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ κ ΣΤ. ΠΕΡΙΣΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτης Περίσσης ταξίδεψε την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και υπήρξε μια εβδομάδα σημαντικών επαφών και συναντ...
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτης Περίσσης ταξίδεψε την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και υπήρξε μια εβδομάδα σημαντικών επαφών και συναντήσεων. Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι άμα δεν πας να χτυπήσεις πόρτες, μην περιμένεις να σου ανοίξουν από μόνες τους. Και απ΄ότι βλέπουμε στο δελτίο τύπου που έδωσε ο Δήμος Σκοπέλου, ο κ. Περίσσης το γνωρίζει καλά αυτό και καλά κάνει.
Απανωτές επισκέψεις σε υπουργεία θέτοντας θέματα επί τάπητος.Υποσχέσεις βέβαια πήρε για κάτι θετικό αλλά στη παρούσα φάση η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάτι καλό θα βγει. Το δελτίο τύπου αναφέρει αναλυτικά:


Καταρχήν συναντήθηκε με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν: ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης , ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας & Λιμενικών Υποδομών κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και ο Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος και Αντιναύαρχος Λ.Σ. κ. Θεόδωρος Κλιάρης, με τους οποίους συζήτησαν τα παρακάτω θέματα:

1. Την άμεση έγκριση των δυο Master Plan που βρίσκονται στην ΕΣΑΛ (Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων) εδώ και αρκετά χρόνια. Αποφασίστηκε η έγκριση τους το συντομότερο δυνατό.

2. Την δυνατότητα αναβάθμισης του Λιμενικού Τμήματος Σκοπέλου σε Λιμεναρχείο Σκοπέλου εκθέτοντας το σύνολο των ζητημάτων που αφορούν την περιοχή, την σημερινή δομή του Λιμενικού Τμήματος και τις ανάγκες της περιοχής. Υπήρχε υπόσχεση ότι θα το δουν πολύ θετικά.

3. Ζητήθηκε η δυνατότητα να χρηματοδοτηθεί το Λιμενικό Ταμείο για επισκευές και συντηρήσεις των λιμενικών εγκαταστάσεων του νησιού μας απευθείας από το Υπουργείο. Υπήρξε θετική ανταπόκριση υπό την προϋπόθεση ότι θα δοθούν συγκεκριμένα στοιχεία για τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν σε όλα τα λιμάνια του νησιού μας.

4. Συζητήθηκε η δυνατότητα από την επόμενη θερινή περίοδο δρομολόγησης ενδο συγκοινωνιακού ταχύπλοου που θα συνδέει ακτοπλοϊκά τα τρία νησιά των Βορείων Σποράδων Σκιάθο – Σκόπελο – Αλόννησο και θα διευκολύνει την πρόσβαση και την μετάβαση των τουριστών από το αεροδρόμιο της Σκιάθου στα υπόλοιπα νησιά. Αποφασίστηκε ότι εφόσον υπάρχει πρόταση από εταιρεία ή από οποιαδήποτε άλλον φορέα δεν θα υπάρχει αντίρρηση.

5. Τέλος, συζητήθηκε η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Σποράδων με την Θεσσαλονίκη και ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτης Περίσσης εξήγησε ότι από την στιγμή που οι εταιρείες δεν επιθυμούν την συγκεκριμένη σύνδεση κάτω από τις παρούσες συνθήκες, ο μοναδικός τρόπος για να δρομολογηθεί κάποιο πλοίο σε αυτήν την γραμμή, θα είναι στα πλαίσια του επανασχεδιασμού των επιδοτούμενων δρομολογίων να ενταχθεί ένα επιδοτούμενο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Σποράδες.




Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρήστο Τριαντόπουλο και συζήτησαν δυο σημαντικά θέματα:

1. Το πρόβλημα που υπάρχει στην ΔΕΥΑ και αφορά την εμπλοκή της σε κάποιο επιδοτούμενο έργο που είχε γίνει στο παρελθόν, για το οποίο απαιτείται νομοθετική ρύθμιση.

2. Επίσης, συζητήθηκε η ιδιοκτησία του ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου) στην παραλία της Σκοπέλου η οποία παρεμβάλλεται μεταξύ του Δημοτικού χώρου και της Κτηματικής Υπηρεσίας. Ο Δήμαρχος Σκοπέλου ζήτησε να γίνει μια νομοθετική ρύθμιση, με την οποία θα δίνεται η δυνατότητα παραχώρησης των συγκεκριμένων χώρων κατά περίπτωση, από το ΕΤΑΔ στους Δήμους. Η επιχειρηματολογία που χρησιμοποιήθηκε είναι ότι ενώ από αυτούς τους χώρους εισπράττει τα ενοίκια η ΕΤΑΔ, όλη την επίβλεψη των χώρων, την καθαριότητα, την συντήρηση, την διαμόρφωση και τον καλλωπισμό τους, την επωμίζεται ο Δήμος. Με αυτήν την λογική θα έπρεπε οι Δήμοι να αποστέλλουν αυτό το κονδύλι στην ΕΤΑΔ και να ακολουθείται ένας φαύλος κύκλος.




Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Δημάρχου Σκοπέλου κ. Σταμάτη Περίσση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη με τον οποίο συζήτησαν:

1. Την έγκριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού της μελέτης του Κλειστού Γυμναστηρίου προκειμένου στην συνέχεια να ενταχθεί στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη της μελέτης που έχει κατατεθεί ύψους 731.000 ευρώ στο ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΙΙ, είναι να υπάρχει έγκριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Δόθηκε εντολή από τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού για άμεση έγκριση της.

2. Ζητήθηκε η έγκριση της μελέτης του Ανοιχτού Σταδίου μόλις ολοκληρωθεί εντός μικρού χρονικού διαστήματος, για να ενταχθεί και αυτή η μελέτη στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και επίσης υπήρξε θετική ανταπόκριση.

3. Ζητήθηκε να δοθεί η δυνατότητα στους Δήμους και στα Αθλητικά Σωματεία να μπορούν να προχωρούν στην πρόσληψη Γυμναστών - Προπονητών, οι οποίοι θα πληρώνονται από το Κράτος. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού απάντησε ότι έχει δοθεί εντολή στον ΟΑΕΔ για πρώτη φορά, εκτός των προκηρύξεων που ανακοινώνει και αφορούν εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων, να βγάλει προκήρυξη και για αποφοίτους ΤΕΦΑ προκειμένου να προσλαμβάνονται από τους Δήμους και τα Αθλητικά Σωματεία, οι οποίοι θα πληρώνονται μέσω του ΟΑΕΔ.

4. Τέλος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Σκοπέλου, ότι θα επανα καθιερωθούν οι αγώνες Πετραλίων οι οποίοι θα ξεκινήσουν από το 2020.

Κατόπιν ακολούθησε επίσκεψη στο ΣΕΓΑΣ και πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστα Παναγόπουλου , την κ. Ξένια Αργειτάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) και Αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και τον Γενικό Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλη Σεβαστή και αποφασίστηκε:

1. Να επανα καθιερωθούν τα Πετράλεια, να επανενταχθούν στο επίσημο καλεντάρι αγώνων του ΣΕΓΑΣ και να αναβαθμιστούν από Τοπικούς σε Εθνικούς αγώνες.

2. Συμφωνήθηκε να τους σταλεί η μελέτη του Ανοιχτού Σταδίου, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές και παρατηρήσεις προκειμένου η ανακατασκευή του Ανοιχτού Σταδίου να είναι συμβατή με τους Εθνικούς Αγώνες.

3. Τέλος, υποσχέθηκαν ότι θα μας σταλεί ένας κατάλογος εξοπλισμού του Ανοιχτού Σταδίου ο οποίος θα είναι κατάλληλος για Εθνικούς Αγώνες.




Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτης Περίσσης συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού κ. Κωνσταντίνο Λούλη και του ζήτησε δυο πράγματα:

1. Αμέσως μόλις γίνει η έγκριση των δυο Master Plan από την ΕΣΑΛ των λιμένων Σκοπέλου και Λουτρακίου, το συντομότερο δυνατόν να συγκροτήσει την επιτροπή Τουριστικών Λιμένων, ώστε να προχωρήσει άμεσα το θέμα και ο Δήμος να πάρει την έγκριση για τα Τουριστικά Καταφύγια Σκοπέλου και Έλιους, προκειμένου να ξεκινήσουν οι μελέτες. Υπήρξε θετική ανταπόκριση και υπόσχεση ότι θα γίνει κατευθείαν μόλις πάρουν στα χέρια τους την έγκριση της ΕΣΑΛ.

2. Με αφορμή το γεγονός που συνέβη στην εταιρεία της Thomas Cook, ο Δήμαρχος Σκοπέλου έκανε γνωστές τις προθέσεις του για έντονη προβολή του νησιού μας στο εξωτερικό και κυρίως προς εναλλακτικές αγορές εκτός από τις κλασικές. Ζήτησε να μας βοηθήσουν χρηματοδοτώντας το πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του Δήμου μέσα από τον ΕΟΤ. Άμεσα θα τους σταλεί το πρόγραμμα του Δήμου μας και θα υπάρξει θετική ανταπόκριση.

Επίσης την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Σκοπέλου με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, με τον οποίον συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

1. Η επιτάχυνση της ολοκλήρωσης της Κ10 που αφορά την πρόσληψη Πολιτικών Μηχανικών για την στελέχωση των Τεχνικών Υπηρεσιών.

2. Ζητήθηκε η ένταξη των έργων που έχει καταθέσει ο Δήμος Σκοπέλου στο ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΙΙ

3. Ζητήθηκε η εκταμίευση των κονδυλίων που είχαν εγκριθεί για τις φυσικές καταστροφές (πλημμύρες και χιόνια), για τις οποίες έχουν κοπεί τιμολόγια και παρόλα αυτά δεν έχουν πληρωθεί ακόμα οι εργαζόμενοι. Κατατέθηκαν τα αντίστοιχα έγγραφα και ο Υφυπουργός Εσωτερικών υποσχέθηκε ότι θα το δει πολύ θετικά και θα επιταχύνει την διεκπεραίωση τους.

4. Τέλος, συζητήθηκε η βοήθεια που μπορεί να έχει ο Δήμος μας από την ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) στον τομέα της Τεχνικής βοήθειας μικρών Νησιωτικών Δήμων και συμφωνήθηκε κατά την επόμενη επίσκεψη του Δημάρχου Σκοπέλου στην Αθήνα να κανονιστεί συνάντηση, ώστε να έρθει σε άμεση επαφή με την ΕΕΤΑΑ και να υπάρξει πληροφόρηση και σχεδιασμός δράσεων πάνω σε διάφορους τομείς.

ΣΧΟΛΙΑ


Virginias Style | Χειροποίητες Δημιουργίες- Handmade Creations

CELESTINO | FOR WOMEN & MEN

Όνομα

''Πλατεία",22,''ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ",72,'Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου,30," ΠΡΩΤΕΥΣ",192," kouziνα " souvlaki and health bar,2,"Η Γλωσσιώτισα",4,"Μονόγραμμα",10,"Ο ΝΙΚΟΣ",1,"Στο Ψητό",4,"Kastani" Beach Bar,2,"Virginias Style",4,<< Σκόπελος Πράσινη και Καθαρή >>,5,<< Το νησί μας πρώτα - δημιουργία ξανά >>,52,15ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ,18,1ο «Πεπαρήθειο» Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου,3,25η ΜΑΡΤΙΟΥ,46,28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,19,Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ,2,Α.Ο.Κεραυνός,19,ΑΓΓΕΛΙΕΣ,36,Άγγελος Ξηντάρης,4,ΑΓΙΑΣΜΟΣ,27,ΑΓΙΟΣ ΡΗΓΙΝΟΣ,30,Αγροεφόδια,25,ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ,3,Αγρότες,12,ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ,16,ΑΔΜΗΕ,11,ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ - ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ,8,ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,23,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,125,ΑΙΤΗΣΕΙΣ,4,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,2,ΑΚΙΝΗΤΑ,3,ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ,211,ΑΛΙΕΙΑ,20,Αλλοδαποί,2,ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ,70,ΑμεΑ,6,ΑΝΕΣ FERRIES,224,ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ,6,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ,164,ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ,73,Αντωνίου,4,ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ,11,Απάτη,10,ΑΠΕΡΓΙΑ,28,ΑΠΟΚΡΙΕΣ,129,Απολογισμός,3,ΑΠΟΨΕΙΣ,15,ΑΡΘΡΟ - ΚΕΙΜΕΝΟ,156,ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ,4,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,58,ΑΤΥΧΗΜΑ,29,ΑΦΙΕΡΩΜΑ,8,Β.ΣΠΟΡΑΔΕΣ,55,ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ,75,ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ,13,βιν,1,ΒΙΝΤ,1,ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΡΙΑΣ,17,ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΦΟΡΑ,25,ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ,74,ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,37,ΒΙΝΤΕΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ,18,Βλάβες,16,ΒΟΛΟΣ,21,ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,62,ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,40,ΒΡΑΒΕΙΟ,3,ΓΑΜΟΣ,2,ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,10,ΓΕΩΡΓΙΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ,2,ΓΙΑΤΡΟΣ,94,ΓΙΟΡΤΗ,236,ΓΛΩΣΣΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,212,γυμνα,1,ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ,59,ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,49,Δ.ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ,4,ΔΑΣ ΟΤΑ,26,ΔΑΣΟΣ,2,ΔΕΔΔΗΕ,2,ΔΕΗ,35,ΔΕΥΑΣ,87,Δήμαρχος Αλοννήσου,8,Δήμαρχος Σκιάθου,3,ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,253,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ,37,δημο,2,ΔΗΜΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ,43,ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ,42,ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1327,Δημοτικά - Tοπικά νέα ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΒΙΝΤΕΟ,4,ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ,80,ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,208,Δημοτική Δημοκρατική Κίνηση Πολιτών,13,Δημοτική Τοπική Κοινότητα Σκοπέλου,1,Δημοτική Υπέρβαση,24,Δημοτικό (Βίντεο),9,Δημοτικό Συμβούλιο,60,ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,92,Δημοτικός Σύμβουλος,57,Δημοτικός υπάλληλος,1,Διαγωνισμός,10,Διαδίκτυο,13,Διακοπές,149,ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ,3,Διάφορα κείμενα,29,ΔΙΑΦΟΡΕΣ,8,ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,58,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,5,ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ,120,Δυστύχημα,4,ΔΩΡΕΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ,315,ΕΓΓΡΑΦΕΣ,2,Εγκαίνια,18,Εθελοντισμός,12,ΕΘΙΜΟ,3,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,723,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,469,Εκδηλώσεις καλοκαιριού 2011-2013(φωτό),12,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,180,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ,309,Εκδρομή,3,ΕΚΘΕΣΗ,7,Έκθεση,1,Εκλογές,162,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,129,Ελαιοπαραγωγή,16,Ελαιοτριβείο,12,ΕΛΛΑΔΑ,253,Ελληνική Ομάδα Διάσωσης,1,ΕΛΤΑ,2,ΕΜΒΟΛΙΟ,50,ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ,3,Εμπόριο προϊόντων,74,Ενέργεια-Θέρμανση,4,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,372,ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ - ΖΗΤΗΣΗ,11,ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,4,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,2,ΕΠΙΔΟΜΑ,5,ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,2,ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ,3,Επισκευή,3,Επιστήμη,10,ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ,15,Επιτάφιος (φωτό),10,Επιχείρηση-Ανάπτυξη,5,ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ,53,ΕΡΓΑΣΙΑ,174,ΕΣΤΙΑΣΗ,31,Ευχές,171,Εφημερίδα Βόρειες Σποράδες,1,ΕΦΚΑ,1,Ζώα,16,Η Κληματαριά,26,Η Νησιώτισσα,2,Θαλάσσιο ατύχημα,2,ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ,3,ΘΕΑΤΡΟ,34,ΘΕΟΦΑΝΙΑ,37,ΘΕΣΣΑΛΙΑ,3,Ι.Μ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ,291,Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,26,Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης,3,ΙΔΡΥΜΑ ΒΑΚΡΑΤΣΑ,1,ΙΣΡΑΗΛ,1,Ιστορία,12,Ιστορικά μέρη,2,Ιωάννης Καραγκιόζος,1,Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ,27,Κ.Α.Π.Η.,1,Κ.Ε.Π.,2,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,82,ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,260,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,29,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,121,ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1,Κατασκευές,11,Καταστροφές,62,ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ,1,ΚΕΙΜΕΝΑ π. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ,280,Κέντρο Κοινότητας,29,Κέντρο Υγείας,79,ΚΕΠ,2,Κιβωτός του Κόσμου,9,ΚΚΕ,86,Κλοπή,12,Κοινότητα,83,ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ,92,ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΚΛΗΜΑΤΟΣ,13,ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,8,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,375,ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ,426,ΚΟΣΜΟΥΓΕΙΑ,2,ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ,103,Κοτανίδης,1,Κτηματολόγιο,4,ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ,130,ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΛΩΣΣΑΣ,1,ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ,6,Λιμάνι,26,ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ,76,Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου,61,ΛοΪζεια 2011,1,Λούνα Παρκ,1,ΛΟΥΤΡΑΚΙ,2,ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,133,Λύκειο,2,Μ.Μ.Ε.,5,Μαθήματα,4,Μάθηση,1,Μαντούδι,19,Μανώλης Ραμαντάνης,3,Μάρκετ Τροφίμων,14,ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ,1,Μεταφορές,11,ΜΚΟ "ΠΛΕΓΜΑ",27,ΜΜΕ,42,ΜΟΥΣΙΚΗ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ,81,Ν.Α.Ο.Σ,2,Ν.Ι.Κ.Ο.Σ,12,Ναρκωτικά,4,ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,9,Νεκτάριος Ρήγας,3,ΝΕΟ ΕΤΟΣ,13,ΝΕΟ ΚΛΗΜΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,118,ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ,15,Νικόλαος Καπαδούκας,9,ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ,3,Ξενοδοχεία,11,ΟΑΕΔ,4,ΟΓΑ,1,ΟΙΚΙΣΜΟΣ,1,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1,Ομάδα Εργασίας Πολιτισμού,2,Ομιλία,26,ΟΝΝΕΔ,7,Οραμα-Συνεργασία-Ανάπτυξη,20,ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,47,ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ,1,ΟΤΕ,2,Οφειλές,4,ΟΧΗΜΑΤΑ,4,Π.Α.ΜΕ,15,Παγκόσμια ημέρα,11,Παιδική Χαρά,3,Παιδικός Σταθμός,21,Παλαιό Κλήμα,5,ΠΑΡΑΔΟΣΗ,316,Παραδοσιακή Γωνιά,34,ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ,5,ΠΑΡΑΛΙΑ,2,ΠΑΣΧΑ,185,Πάτερ Αλέξιος,5,ΠΕΝΘΟΣ,94,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ,165,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,28,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,315,Πολιτική Προστασία,40,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ "ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ" ΓΛΩΣΣΑΣ,14,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν.ΚΛΗΜΑΤΟΣ,27,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,28,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ,20,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ,31,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,324,Πόντος,1,ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ,1,Πρατήριο υγρών καυσίμων,1,προ,1,Προβιάς,25,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,109,Πρόεδρος,51,ΠΡΟΛΗΨΗ,207,Πρόσκοποι Σκοπέλου,8,ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ,289,Πρωτομαγιά,19,Πρωτοχρονιά,60,Πρωτοχρονιά (Βίντεο),5,ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ,1,Πυρκαγιά,103,ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ,80,ΠΩΛΗΣΗ,8,Πώληση,3,Ρύθμιση,1,Σ,1,Σάκης Ζλατούδης,4,ΣΑΟΝΗΣΟΣ,6,ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ,15,Σεισμός,16,ΣΚΙΑΘΟΣ,63,ΣΚΟΠΕΛΟΣ,133,Σπύρος Λεμονής,11,ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΗΣ,197,Συγκοινωνίες,14,Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου,45,Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού,71,Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου,11,Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου,1,Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Σκοπέλου,3,Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας και Λουτρακίου,32,Συνάντηση,2,ΣΥΝΑΥΛΙΑ,38,Συνεργασία-Όραμα-Ανάπτυξη,6,ΣΥΡΙΖΑ,25,ΣΧΟΛΕΙΑ,247,Σχολή Γονέων,1,ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,62,Σχολική Επιτροπή,2,ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,16,ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1,ΤΑΧΙ,3,Ταχυμεταφορές,5,Τέντες-Ταπετσαρίες-Καλύμματα,1,ΤΕΧΝΕΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΑ,94,Τεχνικό Γραφείο,3,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ,192,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,379,Τουριστική Επιτροπή Σκοπέλου,75,ΤΡΑΓΩΔΙΑ,6,ΤΡΑΠΕΖΑ,3,Τράπεζα,10,Τρόφιμα,21,Τροχαίο,2,ΥΓΕΙΑ,368,Υγρά καύσιμα,1,Υδατοδρόμιο,1,Ύδρευση,1,Υπουργός,44,Φαγητό,164,ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,71,ΦΕΣΤΙΒΑΛ,125,ΦΛΟΙΣΒΟΣ,1,Φόλες-Δηλητήριο,2,Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Κων. Νάνος,10,ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ,118,Φώκια,1,ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ,2,Χιονόπτωση,44,Χορευτική Ομάδα "Διαμαντής Παλαιολόγος",1,Χορευτική ομάδα Γλώσσας-Λουτρακίου,36,Χορευτικό,11,Χορευτικό Συγκρότημα "Διαμαντής Παλαιολόγος",7,ΧΟΡΟΣ,24,ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,1,Χρήστος Βασιλούδης,26,Χριστούγεννα,213,Χριστούγεννα (βίντεο),1,Χώρα Σκοπέλου,102,ΨΑΡΕΜΑ,1,Ψαροταβέρνα "ο Βράχος",20,Ψητοπωλείο ''η Κληματαριά",11,Ψιλικά είδη,2,ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ,185,AΠΟΨΕΙΣ - ΠΡΟΣΩΠΑ,92,ACS Σκοπέλου,8,Aegean Flying Dolphins,4,Aqua Ferries,1,ARAMIS,21,Beach Bar,1,Best Shop,245,Camphill,2,COSMOSHEALTH,89,DREAM cars,2,DroneView,9,EΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1,Flisvos restaurant,1,Gantas,1,GIOLDASIS COMPUTERS NETWORKS,2,GOUMAS TRANS,4,GOUMAS transport,3,HELLENIC SEAWAYS,27,Husqvarna,3,La Casa De Phone,2,magali,9,Natura,1,Perivoliou,2,Rigas Hotel,9,RIGAS SERVICE COMPUTER & CELL PHONES,1,SΕAJETS,20,Saintukeri,5,SAOS FERRIES,9,SkiathosLife.gr,10,Skopelos Holidays Hotel and Spa,21,Spyrou Hotels,52,Spyrou Philoxenia,19,Spyrou Skopelos Experience,34,Vicko,43,Vigla Cafe,10,YOUTUBE,4,
ltr
item
ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ κ ΣΤ. ΠΕΡΙΣΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ κ ΣΤ. ΠΕΡΙΣΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhtFqhKrWP4EV3QtlF1MDzw_aIy8miUtU-m3Ad12v1FT4lVXTNqyl6Keax-o1lpez8e0Of7V19zRmZaV0VLGoh8BfqJGJbTP3uwTnwxjKTGcBO2bkwTN-gNrntJ_LBLX0uFmYQGVvCHUK_r/s320/_DSC0299.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhtFqhKrWP4EV3QtlF1MDzw_aIy8miUtU-m3Ad12v1FT4lVXTNqyl6Keax-o1lpez8e0Of7V19zRmZaV0VLGoh8BfqJGJbTP3uwTnwxjKTGcBO2bkwTN-gNrntJ_LBLX0uFmYQGVvCHUK_r/s72-c/_DSC0299.JPG
ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
https://www.dromenatoutopoumas.gr/2019/09/blog-post.html
https://www.dromenatoutopoumas.gr/
https://www.dromenatoutopoumas.gr/
https://www.dromenatoutopoumas.gr/2019/09/blog-post.html
true
1871062361202337554
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις Δείτε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα... Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Προβολή όλων Συνιστάται για εσάς ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης ΠΙΣΩ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Tρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Tρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Mάρτιος Aπρίλιος Mάιος Ιούνιος Ιούλιος Aύγουστος Σεπτέβριος Oκτώβριος Nοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Mαρ Aπρ Mάιος Ιου Ιου Aυγ Σεπ Οκτ Nοε Δεκ Μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Χθες $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Παρακολουθούν Ακολουθεί Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο ΒΗΜΑ 1: Μοιραστείτε με ένα κοινωνικό δίκτυο Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε όλο τον κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων