$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0

$type=grid$count=4$cate=0$rm=0$sn=0$au=0$cm=0$show=home

Εκδηλώσεις της Ι.Μ.Χαλκίδος

Χαλκίδα 3 Οκτωβρίου 2013                                               Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑ...
Χαλκίδα 3 Οκτωβρίου 2013

                                              Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ      
Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής:
Α.  Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος
Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..
Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:
Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.      
Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη, θα πρέπει να προσκομίσουν κατά τις ανωτέρω ημέρες και ώρες στους υπευθύνους, τα εξής δικαιολογητικά:
1.        Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας.
2.        Τελευταίο Εκκαθαριστικό από τη ΔΟΥ.
3.        Βεβαίωση από την Πρόνοια, ότι δεν είναι ασφαλισμένος.
4.        Υπεύθυνη δήλωση Ν.1599/1986, όπου θα αναγράφεται «Δεν είμαι ασφαλισμένος σε κάποιο ασφαλιστικό φορέα», θεωρημένη από το ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής.
5.        Σχετική βεβαίωση του Ιερέα της Ενορίας που διαμένει ο ενδιαφερόμενος.
6.        Φωτοτυπία των σελίδων του βιβλιαρίου ασθενείας (αν υπήρχε παλαιότερα) όπου φαίνεται η τελευταία θεώρηση.
7.        Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
8.        ΑΜΚΑ.
Επιπλέον, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο και πλέον ετών επιτυχούς λειτουργίας των Κοινωνικών Ιατρείων και Φαρμακείων, ευχαριστεί δημοσίως τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κωνσταντίνο Βράκα και τον προκάτοχό του κ. Γεώργιο Κοντούλη, τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Σύλλογου κ. Ευστράτιο Καρλατήρα και τον προκάτοχό του κ. Δημήτριο Τσομώκο, την Πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Καίτη Λυμπερίου για την πολύτιμη βοήθειά τους στη δημιουργία και σωστή λειτουργία της σημαντικής αυτής κοινωνικής προσπάθειας, τις Ιατρούς XΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥ, ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΝΕΖΗ και ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ ΜΑΚΡΗ, που ευρίσκοντο συνεχώς εκεί κατά τις ώρες λειτουργίας του Ιατρείου Χαλκίδος, τους Ιατρούς, Οδοντιάτρους και Φυσικοθεραπευτές Χαλκίδος και Ιστιαίας:  ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΗΛΙΑ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΒΕΛΗ - ΒΑΚΑΡΤΣΗ ΜΑΡΙΑ, ΒΟΣΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΔΑΥΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΔΑΦΝΗ ΕΥΜΟΡΦΙΑ, ΔΕΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΖΑΧΑΡΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ, ΚΑΡΑΦΩΤΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΑΣΤΡΙΝΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ, ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΞΑΝΘΗ, ΚΗΡΥΚΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, ΚΛΕΙΣΙΟΥΝΗ ΑΝΔΡΕΑ, ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΤΕΡΓΙΟ, ΚΟΥΜΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΚΟΥΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΚΗ – ΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ , ΚΩΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΜΑΚΑΡΩΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΜΑΚΡΗ - ΛΙΟΠΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΑΝΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ, ΜΠΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΟΡΦΑΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΟΡΦΑΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΟΡΦΑΝΟ ΦΙΛΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΟΦΙΑΝΟ, ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΠΑΠΑΤΖΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΠΑΤΕΛΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΣΚΙΑ ΙΩΑΝΝΗ, ΤΟΟΥΛΙΑ ΑΝΔΡΕΑ, ΤΣΙΡΟΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΚΟ, ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΓΓΕΛΟ, ΦΛΕΣΟΥΡΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, ΦΩΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, XΑΛΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και XΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟ, οι οποίοι εδέχοντο, κατόπιν παραπομπής των Ιατρών του Κοινωνικού Ιατρείου, να εξετάσουν δωρεάν στο Ιατρείο τους δικαιούχους.
Επίσης, ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί και τους Φαρμακοποιούς των περιοχών Χαλκίδος, Αμαρύνθου, Διρφύων, Ερετρίας και Ιστιαίας – Αιδηψού ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΡΕΤΗ, ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΒΡΑΚΑ ΜΑΡΙΑ, ΔΑΥΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΚΑΝΔΥΛΗ ΣΤΕΛΙΟ, ΚΩΣΤΗ ΗΛΙΑΝΝΑ, ΚΩΣΤΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΔΙΟΝΥΣΙΑ, ΜΑΡΤΙΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΜΗΛΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΜΠΟΥΛΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, ΚΟΚΚΙΝΟΖΗ ΜΙΧΑΗΛ, ΛΙΑΠΟΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΟ, ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΠΕΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟ και ΤΖΗΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, οι οποίοι ευρίσκοντο στα Κοινωνικά Φαρμακεία κατά την ώρα της λειτουργίας τους και εξυπηρετούσαν τους δικαιούχους.
Παράλληλα, θερμές ευχαριστίες απευθύνονται σε όλες εθελόντριες νοσηλεύτριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την παρουσία τους και την πολύτιμη βοήθειά τους, κατά τις ώρες λειτουργίας του Ιατρείου και Φαρμακείου, καθώς και τις εθελόντριες ΓΙΩΤΑ ΗΛΙΑΝΝΑ, ΖΟΥΡΝΑΤZΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑ, ΙΟΡΔΑΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΙΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΩΡΑΪΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ και ΠΑΓΑΝΙΤΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, όπως και τους υπευθύνους Κληρικούς π. Χρυσοβαλάντη Φιλντίση και π. Νεκτάριο Ευγενικό με τους αναπληρωτές τους π. Μεθόδιο Φουντούλη και π. Αναστάσιο Χρήστου, στη Χαλκίδα και π. Ιωάννη Θάνο και π. Γεώργιο Χαιρόπουλο στην Ιστιαία.
 Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί όλον τον Ιερό Κλήρο και τον ευσεβή λαό της Τοπικής μας Εκκλησίας για την διαρκή προσφορά τους σε φάρμακα, τα οποία με τιμιότητα και φόβο Θεού χορηγούνται σε όσους ανέργους και ανασφάλιστους συνανθρώπους μας έχουν πραγματική ανάγκη.

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΩΝ  ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΩΝ -ΣΥΝΑΞΗ ΚΑΤΗΧΗΤΩΝ
Την ερχομένη Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014, σύμφωνα με σχετική απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας μας, αρχίζουν οι Νεανικές Κατηχητικές Συνάξεις για όλες τις ηλικίες, από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου μέχρι και τους αποφοίτους και φοιτητές, σε όλες τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
            Κατ’ αυτήν την Κυριακή σε όλες τις Εκκλησίες μας, κατόπιν εντολής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, πριν την Απόλυση της Θείας Λειτουργίας, πρόκειται να τελεσθεί η Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη των Κατηχητικών, ενώ πρόκειται να αναγνωσθεί και η υπ’ αριθμ. 83 Εγκύκλιος του Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου προς τον Ιερό Κλήρο και τον Ευσεβή Λαό της Ιεράς Μητροπόλεως, η οποίας έχει ως ακολούθως:
«Αγαπητοί μου Πατέρες και ευλογημένοι μου Χριστιανοί,
Αποτελεί αιτία μεγάλης χαράς η κάθε ευκαιρία επικοινωνίας μου μαζί Σας, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε μέσα από την αποστολή Εγκυκλίων, όπως η παρούσα, που έχει σκοπό να Σας αναγγείλει την, συν Θεώ, έναρξη των Νεανικών Κατηχητικών Συνάξεων στις Ενορίες της Ιεράς μας Μητροπόλεως για το εφετινό έτος 2014-2015.
                   Η Αγία μας Εκκλησία, ως Σώμα Χριστού, δέχεται ως μέλη Της όσους ανθρώπους ελεύθερα το επιθυμούν και με τον τρόπο της ζωής Της οδηγεί στην επίγνωση της σαρκωμένης Αλήθειας, με σκοπό να απολαύσουμε οι πάντες την αιώνια ζωή. Αυτή την ουράνια γνώση και το αγιασμένο ήθος, τα μεταδίδει η Εκκλησία στα μέλη Της από την αρχή της φανερώσεώς Της στον κόσμο μέχρι και σήμερα, είκοσι αιώνες μετά, μέσα από τη Θεία Λατρεία, το Κήρυγμα και την Κατήχηση, η οποία για μεν τους ενηλίκους προηγείται του Βαπτίσματος, για δε τα νήπια, έπεται Αυτού, και με την ευθύνη των γονέων και αναδόχων, χωρίς, όμως, ποτέ να καταργείται. Και τούτο, γιατί η πίστη προϋποθέτει γνώση και εμπειρία, σύμφωνα με τον αψευδή λόγο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού· «γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς» (Ιωάν. 8, 32) και «ερευνάτε τας γραφάς... εκείναι εισίν αι μαρτυρούσαι περί εμού» (Ιωάν. 5, 39).
 Η Κατήχηση των πιστών μας, λοιπόν, ως «μαρτυρία Ιησού Χριστού», θα πρέπει να είναι ανύστακτη φροντίδα και αγωνιώδης μέριμνα για όλα τα μέλη της Εκκλησίας μας.
Ιδιαιτέρως, μάλιστα, την Κατήχηση προς τα παιδιά και τους νέους μας, όλοι εμείς, Κληρικοί, Εκπαιδευτικοί, Γονείς, Παππούδες και Γιαγιάδες, οφείλουμε να την προσέξουμε με αίσθημα ευθύνης και να δώσουμε στα παιδιά μας τη δυνατότητα να βρουν τη Ζωή.
Δεν χρειάζεται να σας επισημάνω αυτό που, πιστεύω, ότι βλέπετε όλοι σας καθημερινά: ο κόσμος μας ν’ αλλάζει δραματικά, να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το μέλλον, το οποίο, όμως, παρά τις τεχνολογικές ανακαλύψεις, τις ανθρωπιστικές κατακτήσεις και τα άλλα επιτεύγματα του ανθρώπινου πολιτισμού, δυστυχώς, διαγράφεται αβέβαιο και, πολλές φορές, έντονα ζοφερό: πείνα, δυστυχία, πόλεμος, σφαγές αθώων θυμάτων, αδικία, ανελέητος διωγμός των χριστιανών, ζωηρή εμφάνιση του «θρησκευτικού» φανατισμού, αφαιρούν την ελπίδα από τις καρδιές και το χαμόγελο από τα χείλη πολλών συνανθρώπων μας, όπου γης.
Η Εκκλησία του Χριστού, όμως, παρά τα τραγικά αυτά γεγονότα, εξακολουθεί να παραμένει προσηλωμένη στους γεμάτους ελπίδα και δύναμη λόγους του Ιησού Χριστού: «εν τω κόσμω θλίψιν έξετε· αλλά θαρσείτε, εγώ νενίκηκα τον κόσμον... Εγώ ζω και υμείς ζήσεσθε.» [Μέσα στον κόσμο θα έχετε θλίψη. Αλλά να έχετε θάρρος, εγώ έχω νικήσει τον κόσμο... Εγώ ζω και εσείς θα ζήσετε.] (Ιωάν. 16, 33 και 14,19).
Αγαπητά μου παιδιά,
                   Αυτή την θαρραλέα και αδιάψευστη ελπίδα και αγαθοποιό και ακατανίκητη δύναμη, που μόνον ο Χριστός μπορεί να φέρει στη ζωή μας, σας καλώ να αγωνιστούμε να αποκτήσουμε και, κυρίως, να μεταδώσουμε στα παιδιά μας.
                   Σήμερα, λοιπόν, που αρχίζουν τα Κατηχητικά, προσκαλώ, με όλη μου την αγάπη και την εγκαρδιότητα, όλους τους νέους και τις νέες της Τοπικής μας Εκκλησίας, να προσέλθουν στις Κατηχητικές Ενοριακές Συντροφιές, όπου εμπειρικά θα απολαύσουν όσα θεωρητικά τους υποσχόμαστε. Ταυτόχρονα προσκαλώ και όλους τους μεγάλους στην ηλικία, Κληρικούς και Λαϊκούς, να βοηθήσουν δι’ όλων τους των δυνάμεων ειλικρινά και ουσιαστικά και έμπρακτα στην καλή λειτουργία αυτών των Συντροφιών.
            Παρακαλώ και εύχομαι να ενωτισθείτε όλοι αυτήν την αγωνιώδη φωνή του Μητροπολίτου σας και να μου δώσετε την χαρά της φιλοτίμου ανταποκρίσεώς σας.
 Επί τούτοις διατελώ,
Ευχέτης σας προς Κύριον,
μετά πολλής πατρικής αγάπης και στοργής
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ο Χαλκίδος Χρυσόστομος»

Για τον καλύτερο συντονισμό αυτού του Κατηχητικού έργου της Τοπικής Εκκλησίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος προσκάλεσε, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 6.00 μ.μ., σε Σύναξη όλους τους Κατηχητές της Ιεράς Μητροπόλεως στο πάντοτε φιλόξενο Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου.
Εκεί, ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους Κατηχητές για την αξία της Κατήχησης στη ζωή της Εκκλησίας, ιδιαιτέρως στην εποχή μας και επέδωσε τα Διοριστήρια έγγραφα στους νέους Κατηχητές, Κληρικούς και Λαϊκούς, ενώ παράλληλα είχαν όλοι οι συμμετέχοντες την δυνατότητα να συνομιλήσουν και να καταθέσουν προτάσεις και ιδέες ως προς την καλύτερη λειτουργία των Κατηχητικών.
Για το πρόγραμμα λειτουργίας των Νεανικών Κατηχητικών Συνάξεων, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται σχετικά από τον Εφημέριο της Ενορίας τους, ενώ συντονιστής και υπεύθυνος όλης της ποιμαντικής φροντίδας των Κατηχητικών και των Νέων μας είναι ο Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Καραμούζης – Ιεροκήρυκας, με συντονιστές, ανά Αρχιερατική Περιφέρεια, τους: Χαλκίδος: Αρχιμ. Αιμιλιανό Χρήστο, Ψαχνών: Πρεσβ. Εμμανουήλ Νταλλαρή, Διρφύων: Πρεσβ.  Γεώργιο Τσουνή, Ιστιαίας: Πρεσβ. Ιωάννη Σούρα, Κηρέως: Πρεσβ. Δημήτριο Πατεράκη, Λίμνης-Αγίας Άννης: Πρεσβ. Ναούμ Σταύρου, Αιδηψού: Πρεσβ. Χρήστο Νγκέλα, Σκιάθου: Πρεσβ. Νικόλαο Σταματά, Σκοπέλου: Πρεσβ. Χρήστο Λιθαδιώτη και Πρεσβ. Ευάγγελο Κεχριώτη και Αλοννήσου: Οικον. Αβραάμ Αποστολίδη.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΟΡΓΟΫΠΗΚΟΟΥ ΨΑΧΝΩΝ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέσθηκε η Πανήγυρη της γυναικείας Ιεράς Μονής Παναγίας της Γοργοεπηκόου Ψαχνών, την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου το απόγευμα και την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου το πρωί, προεξάρχοντος των Ιερών Ακολουθιών του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου, με την συμμετοχή και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.
            Στον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος κ. Διονύσιος και προεξήρχε και στη Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Γοργοεπηκόου, μαζί με τον οικείο Ιεράρχη κ. Χρυσόστομο, ενώ παρέστησαν και πολλοί Κληρικοί εκ Χαλκίδος και εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου, όπως και πλήθος ευσεβών προσκυνητών, οι οποίοι με πολλή αγάπη συμπαρίστανται στο μικρό αυτό Μοναστήρι της Παναγίας μας, αφού η αγάπη και τα αισθήματα της φιλοξενείας στο πρόσωπο της Γερόντισσας Χριστοδούλης, είναι πάντοτε έκδηλα.
            Την κυριώνυμη ημέρα της Εορτής, Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014, ετελέσθη Αρχιερατικό Συλλείτουργο, υπό των ως άνω δύο Αρχιερέων, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου αγίου Κορίνθου κ. Διονυσίου, συλλειτουργούντος και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο.
             Κατά το διήμερο της Ιεράς Πανηγύρεως τέθηκε προς προσκύνηση από τους πιστούς η Τιμία Κάρα του αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου, η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Παναγίας Μακρυμάλλη Ψαχνών, ενώ και αυτή η Εορτή καλύφθηκε ραδιοφωνικά από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς μας Μητροπόλεως (97,7).

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από Ιερό Κλήρο και Πιστό λαό της Τοπικής μας Εκκλησίας, προκειμένου να ευχηθεί και να συνεορτάσει με τον εκ της Ιεράς μας Μητροπόλεως προερχόμενο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, με αφορμή την ονομαστική του εορτή επί τη μνήμη του Αγ. Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Διονύσιος εόρτασε με Ιερά Αγρυπνία, η οποία ετελέσθη στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Παύλου Κορίνθου.
Στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό της Αγρυπνίας, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, ο οποίος κατόπιν προτροπής του Σεβασμιωτάτου κ. Διονυσίου εχειροθέτησε εις Αναγνώστη τον κ. Νικόλαο Βαρδουνιώτη, ο οποίος εχειροτονήθη εν συνεχεία Διάκονος και ακολούθως εκήρυξε τον θείο λόγο.
Στον Εσπερινό παρέστησαν, ακόμη, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Λαρίσης κ. Ιγνάτιος, Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, Ζάμπιας κ. Ιωακείμ (Πατριαρχείου Αλεξανδρείας), Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεος, Ρεθύμνης κ. Ευγένιος, Ηλιουπόλεως κ. Θεόδωρος (Πατριαρχείου Αλεξανδρείας), Ιλίου κ. Αθηναγόρας, Κηφισίας κ. Κύριλλος.
Τον Αναγνώστη κ. Νικόλαο, κατόπιν προτροπής του Σεβασμιωτάτγου αγίου Κορίνθου χειροθέτησε εις Υποδιάκονον, προ του τέλους του Όρθρου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος, ενώ ακολούθησε το Αρχιερατικό Συλλείτουργο, στο οποίο προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, Ζιχνών κ. Ιεροθέου, Ρεθύμνης κ. Ευγενίου, Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμοθέου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σαλώνων κ. Αντωνίου και του εορτάζοντος Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου.
Την χειροτονία του νέου Διακόνου π. Νικολάου ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος κ. Διονύσιος με την ιεροπρέπεια που τον χαρακτηρίζει,  προσδίδοντας περισσή συγκίνηση στην κατανυκτική ατμόσφαιρα της Ι. Αγρυπνίας, στην οποία συνέβαλαν τα μέγιστα και οι χοροί των Μοναζουσών, που κόσμησαν τα Ιεροψαλτικά αναλόγια του Καθεδρικού Ι. Ναού..
Τις πρώτες πρωινές ώρες και αμέσως μετά τους στηρικτικούς λόγους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου προς τον νέο Διάκονο, το πολυπληθές εκκλησίασμα, γεμάτο συγκίνηση και υιική αγάπη και σεβασμό, ευχήθηκε στον Μητροπολίτη κ. Διονύσιο καθώς και στον νέο Διάκονο της Ι. Μητροπόλεως να είναι πολλά τα έτη τους, ευφρόσυνα και ειρηνικά.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΩΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΕ ΕΟΡΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με αφορμή τον ετήσιο εορτασμό του Αγίου ιερομάρτυρος Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, προστάτου του Δικαστικού Σώματος, οι Δικαστικές Ενώσεις Ελλάδος (Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, Ένωση Δικαστικών Λειτουργών Συμβουλίου της Επικρατείας, Ένωση Διοικητικών Δικαστών, Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, Ένωση Δικαστικών λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου) πραγματοποίησαν τον επίσημο Πανελλήνιο Εορτασμό του, υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 στην Αθήνα.
Το πρωί ετελέσθη Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Καρυκη, προεξάρχοντος του εκρποσώπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας κ. Κυρίλλου και αμέσως μετά, περί ώραν 11ην πρωινή, στην Αίθουσα Γερουσίας της Παλαιάς Βουλής, έλαβε χώρα Μεγαλοπρεπής Πολιτιστική Εκδήλωση, στην οποία την κύρια Ομιλία είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.
Την Εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν ο Αρχιμ. Χρυσόστομος Παπαθανασίου – Ιεροκήρυξ του Καθεδρικού Ι. Ναού Αθηνών, ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο τέως Πρωθυπουργός κ. Ιωάννης Γρίβας, ο Καθηγητής και Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιωάννης Καράκωστας κ.ά., συντόνισε άψογα και υποδειγματικά η εκ Χαλκίδος καταγομένη κ. Βασιλική Θάνου- Χριστοφίλου, Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και Πρόεδρος της Ενώσεως Δικαστών και Εισαγγελέων.
Στην αρχή, απηύθυναν χαιρετισμούς η κ. Ειρήνη Γιανναδάκη, πρόεδρος Εφετών Δ.Δ. εκ μέρους των Δικαστικών Ενώσεων, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου, ο Αντιπρόερος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και στη συνέχεια η πολυμελής Χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, υπό την διεύθυνση του κ. Δημητρίου Καρούζου, Δικηγόρου και Καθηγητή Μουσικής, με τη συνοδεία ορχήστρας μουσικών οργάνων, εκτέλεσε άψογα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα σε δύο μέρη, ένα προ και ένα μετά την ομιλία του αγίου Χαλκίδος.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος ομίλησε προς τους δικαστικούς, δικηγόρους και λοιπούς παρισταμένους με θέμα «ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ». Στην εξαιρετική ομιλία του, η οποία απέσπασε όχι μόνο το χειροκρότημα, αλλά και τα ευμενή σχόλια και τις άριστες κριτικές όλων των παρισταμένων, ο Σεβασμιώτατος, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι ο Χριστός, καίτοι νομοθέτης ο ίδιος, ήταν πιστός τηρητής του νομού, τον οποίον όχι μόνο τήρησε, αλλά και τελειοποίησε και άνοιξε καινούριες προοπτικές, υποψιάζοντας τους ανθρώπους ότι πρέπει να ψάχνουν και να ερευνούν το πνεύμα του νομού το οποίο ζωοποιεί και να μη μένουν δουλικά προσκολλημένοι στο γράμμα του, το οποίο αποκτείνει. Παράλληλα, προχώρησε στην υπέρβαση του νομού δια της αγάπης, η οποία κάνει τη δικαιοσύνη να περισσεύει.
Ακόμη, ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε ότι, παρά την πολυνομία που υπάρχει σήμερα, η ανομία φαίνεται ότι κυριεύει σαν επιδημική νόσος με κοινωνικές επιπτώσεις, ως στάση ζωής και όχι ως απλή ατομική παράβαση.
Επιβεβλημένη πάντως θεώρησε την ανυπακοή στο νόμο που είναι αντίθετος στις εντολές του Θεού. Κλείνοντας, τόνισε την ανάγκη να στραφεί η Παιδεία προς το σεβασμό της δικαιοσύνης και των νόμων.
Μετά την ομιλία του Σεβασμιωτάτου, η Πρόεδρος κ. Θάνου του προσέφερε ως δώρον, εκ μέρους των Δικαστικών Ενώσεων, ένα Εγκόλπιο με την Ιερά Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου και ο Σεβασμιώτατος άγιος Χαλκίδος ευχαρίστησε.
Την Εκδήλωση έκλεισε η Γενική Γραμματέας της Ενώσεως Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Μαργαρίτα Στενιώτη, Εφέτης.

Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος
Βάκη 21 - 341 00 Χαλκίδα
τηλ. 22210.60404-7, fax: 22210.61505
www.imchalkidos.gr - imchalkidos@yahoo.gr

                                               φωτό: Ι.Μ. Χαλκίδος




ΣΧΟΛΙΑ


Virginias Style | Χειροποίητες Δημιουργίες- Handmade Creations

CELESTINO | FOR WOMEN & MEN

Όνομα

''Πλατεία",22,''ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ",72,'Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου,30," ΠΡΩΤΕΥΣ",192," kouziνα " souvlaki and health bar,2,"Η Γλωσσιώτισα",4,"Μονόγραμμα",10,"Ο ΝΙΚΟΣ",1,"Στο Ψητό",4,"Kastani" Beach Bar,2,"Virginias Style",4,<< Σκόπελος Πράσινη και Καθαρή >>,5,<< Το νησί μας πρώτα - δημιουργία ξανά >>,52,15ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ,18,1ο «Πεπαρήθειο» Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου,3,25η ΜΑΡΤΙΟΥ,46,28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,19,Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ,2,Α.Ο.Κεραυνός,19,ΑΓΓΕΛΙΕΣ,36,Άγγελος Ξηντάρης,4,ΑΓΙΑΣΜΟΣ,27,ΑΓΙΟΣ ΡΗΓΙΝΟΣ,30,Αγροεφόδια,25,ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ,3,Αγρότες,12,ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ,16,ΑΔΜΗΕ,11,ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ - ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ,8,ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,23,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,125,ΑΙΤΗΣΕΙΣ,4,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,2,ΑΚΙΝΗΤΑ,3,ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ,211,ΑΛΙΕΙΑ,20,Αλλοδαποί,2,ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ,70,ΑμεΑ,6,ΑΝΕΣ FERRIES,224,ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ,6,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ,164,ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ,73,Αντωνίου,4,ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ,11,Απάτη,10,ΑΠΕΡΓΙΑ,28,ΑΠΟΚΡΙΕΣ,129,Απολογισμός,3,ΑΠΟΨΕΙΣ,15,ΑΡΘΡΟ - ΚΕΙΜΕΝΟ,156,ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ,4,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,58,ΑΤΥΧΗΜΑ,29,ΑΦΙΕΡΩΜΑ,8,Β.ΣΠΟΡΑΔΕΣ,55,ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ,75,ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ,13,βιν,1,ΒΙΝΤ,1,ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΡΙΑΣ,17,ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΦΟΡΑ,25,ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ,74,ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,37,ΒΙΝΤΕΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ,18,Βλάβες,16,ΒΟΛΟΣ,21,ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,62,ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,40,ΒΡΑΒΕΙΟ,3,ΓΑΜΟΣ,2,ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,10,ΓΕΩΡΓΙΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ,2,ΓΙΑΤΡΟΣ,94,ΓΙΟΡΤΗ,236,ΓΛΩΣΣΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,212,γυμνα,1,ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ,59,ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,49,Δ.ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ,4,ΔΑΣ ΟΤΑ,26,ΔΑΣΟΣ,2,ΔΕΔΔΗΕ,2,ΔΕΗ,35,ΔΕΥΑΣ,87,Δήμαρχος Αλοννήσου,8,Δήμαρχος Σκιάθου,3,ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,253,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ,37,δημο,2,ΔΗΜΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ,43,ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ,42,ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1327,Δημοτικά - Tοπικά νέα ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΒΙΝΤΕΟ,4,ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ,80,ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,208,Δημοτική Δημοκρατική Κίνηση Πολιτών,13,Δημοτική Τοπική Κοινότητα Σκοπέλου,1,Δημοτική Υπέρβαση,24,Δημοτικό (Βίντεο),9,Δημοτικό Συμβούλιο,60,ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,92,Δημοτικός Σύμβουλος,57,Δημοτικός υπάλληλος,1,Διαγωνισμός,10,Διαδίκτυο,13,Διακοπές,149,ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ,3,Διάφορα κείμενα,29,ΔΙΑΦΟΡΕΣ,8,ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,58,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,5,ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ,120,Δυστύχημα,4,ΔΩΡΕΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ,315,ΕΓΓΡΑΦΕΣ,2,Εγκαίνια,18,Εθελοντισμός,12,ΕΘΙΜΟ,3,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,723,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,469,Εκδηλώσεις καλοκαιριού 2011-2013(φωτό),12,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,180,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ,309,Εκδρομή,3,ΕΚΘΕΣΗ,7,Έκθεση,1,Εκλογές,162,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,129,Ελαιοπαραγωγή,16,Ελαιοτριβείο,12,ΕΛΛΑΔΑ,253,Ελληνική Ομάδα Διάσωσης,1,ΕΛΤΑ,2,ΕΜΒΟΛΙΟ,50,ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ,3,Εμπόριο προϊόντων,74,Ενέργεια-Θέρμανση,4,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,372,ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ - ΖΗΤΗΣΗ,11,ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,4,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,2,ΕΠΙΔΟΜΑ,5,ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,2,ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ,3,Επισκευή,3,Επιστήμη,10,ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ,15,Επιτάφιος (φωτό),10,Επιχείρηση-Ανάπτυξη,5,ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ,53,ΕΡΓΑΣΙΑ,174,ΕΣΤΙΑΣΗ,31,Ευχές,171,Εφημερίδα Βόρειες Σποράδες,1,ΕΦΚΑ,1,Ζώα,16,Η Κληματαριά,26,Η Νησιώτισσα,2,Θαλάσσιο ατύχημα,2,ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ,3,ΘΕΑΤΡΟ,34,ΘΕΟΦΑΝΙΑ,37,ΘΕΣΣΑΛΙΑ,3,Ι.Μ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ,291,Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,26,Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης,3,ΙΔΡΥΜΑ ΒΑΚΡΑΤΣΑ,1,ΙΣΡΑΗΛ,1,Ιστορία,12,Ιστορικά μέρη,2,Ιωάννης Καραγκιόζος,1,Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ,27,Κ.Α.Π.Η.,1,Κ.Ε.Π.,2,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,82,ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,260,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,29,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,121,ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1,Κατασκευές,11,Καταστροφές,62,ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ,1,ΚΕΙΜΕΝΑ π. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ,280,Κέντρο Κοινότητας,29,Κέντρο Υγείας,79,ΚΕΠ,2,Κιβωτός του Κόσμου,9,ΚΚΕ,86,Κλοπή,12,Κοινότητα,83,ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ,92,ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΚΛΗΜΑΤΟΣ,13,ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,8,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,375,ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ,426,ΚΟΣΜΟΥΓΕΙΑ,2,ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ,103,Κοτανίδης,1,Κτηματολόγιο,4,ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ,130,ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΛΩΣΣΑΣ,1,ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ,6,Λιμάνι,26,ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ,76,Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου,61,ΛοΪζεια 2011,1,Λούνα Παρκ,1,ΛΟΥΤΡΑΚΙ,2,ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,133,Λύκειο,2,Μ.Μ.Ε.,5,Μαθήματα,4,Μάθηση,1,Μαντούδι,19,Μανώλης Ραμαντάνης,3,Μάρκετ Τροφίμων,14,ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ,1,Μεταφορές,11,ΜΚΟ "ΠΛΕΓΜΑ",27,ΜΜΕ,42,ΜΟΥΣΙΚΗ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ,81,Ν.Α.Ο.Σ,2,Ν.Ι.Κ.Ο.Σ,12,Ναρκωτικά,4,ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,9,Νεκτάριος Ρήγας,3,ΝΕΟ ΕΤΟΣ,13,ΝΕΟ ΚΛΗΜΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,118,ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ,15,Νικόλαος Καπαδούκας,9,ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ,3,Ξενοδοχεία,11,ΟΑΕΔ,4,ΟΓΑ,1,ΟΙΚΙΣΜΟΣ,1,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1,Ομάδα Εργασίας Πολιτισμού,2,Ομιλία,26,ΟΝΝΕΔ,7,Οραμα-Συνεργασία-Ανάπτυξη,20,ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,47,ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ,1,ΟΤΕ,2,Οφειλές,4,ΟΧΗΜΑΤΑ,4,Π.Α.ΜΕ,15,Παγκόσμια ημέρα,11,Παιδική Χαρά,3,Παιδικός Σταθμός,21,Παλαιό Κλήμα,5,ΠΑΡΑΔΟΣΗ,316,Παραδοσιακή Γωνιά,34,ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ,5,ΠΑΡΑΛΙΑ,2,ΠΑΣΧΑ,185,Πάτερ Αλέξιος,5,ΠΕΝΘΟΣ,94,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ,165,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,28,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,315,Πολιτική Προστασία,40,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ "ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ" ΓΛΩΣΣΑΣ,14,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν.ΚΛΗΜΑΤΟΣ,27,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,28,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ,20,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ,31,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,324,Πόντος,1,ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ,1,Πρατήριο υγρών καυσίμων,1,προ,1,Προβιάς,25,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,109,Πρόεδρος,51,ΠΡΟΛΗΨΗ,207,Πρόσκοποι Σκοπέλου,8,ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ,289,Πρωτομαγιά,19,Πρωτοχρονιά,60,Πρωτοχρονιά (Βίντεο),5,ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ,1,Πυρκαγιά,103,ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ,80,ΠΩΛΗΣΗ,8,Πώληση,3,Ρύθμιση,1,Σ,1,Σάκης Ζλατούδης,4,ΣΑΟΝΗΣΟΣ,6,ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ,15,Σεισμός,16,ΣΚΙΑΘΟΣ,63,ΣΚΟΠΕΛΟΣ,133,Σπύρος Λεμονής,11,ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΗΣ,197,Συγκοινωνίες,14,Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου,45,Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού,71,Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου,11,Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου,1,Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Σκοπέλου,3,Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας και Λουτρακίου,32,Συνάντηση,2,ΣΥΝΑΥΛΙΑ,38,Συνεργασία-Όραμα-Ανάπτυξη,6,ΣΥΡΙΖΑ,25,ΣΧΟΛΕΙΑ,247,Σχολή Γονέων,1,ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,62,Σχολική Επιτροπή,2,ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,16,ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1,ΤΑΧΙ,3,Ταχυμεταφορές,5,Τέντες-Ταπετσαρίες-Καλύμματα,1,ΤΕΧΝΕΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΑ,94,Τεχνικό Γραφείο,3,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ,192,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,379,Τουριστική Επιτροπή Σκοπέλου,75,ΤΡΑΓΩΔΙΑ,6,ΤΡΑΠΕΖΑ,3,Τράπεζα,10,Τρόφιμα,21,Τροχαίο,2,ΥΓΕΙΑ,368,Υγρά καύσιμα,1,Υδατοδρόμιο,1,Ύδρευση,1,Υπουργός,44,Φαγητό,164,ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,71,ΦΕΣΤΙΒΑΛ,125,ΦΛΟΙΣΒΟΣ,1,Φόλες-Δηλητήριο,2,Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Κων. Νάνος,10,ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ,118,Φώκια,1,ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ,2,Χιονόπτωση,44,Χορευτική Ομάδα "Διαμαντής Παλαιολόγος",1,Χορευτική ομάδα Γλώσσας-Λουτρακίου,36,Χορευτικό,11,Χορευτικό Συγκρότημα "Διαμαντής Παλαιολόγος",7,ΧΟΡΟΣ,24,ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,1,Χρήστος Βασιλούδης,26,Χριστούγεννα,213,Χριστούγεννα (βίντεο),1,Χώρα Σκοπέλου,102,ΨΑΡΕΜΑ,1,Ψαροταβέρνα "ο Βράχος",20,Ψητοπωλείο ''η Κληματαριά",11,Ψιλικά είδη,2,ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ,185,AΠΟΨΕΙΣ - ΠΡΟΣΩΠΑ,92,ACS Σκοπέλου,8,Aegean Flying Dolphins,4,Aqua Ferries,1,ARAMIS,21,Beach Bar,1,Best Shop,245,Camphill,2,COSMOSHEALTH,89,DREAM cars,2,DroneView,9,EΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1,Flisvos restaurant,1,Gantas,1,GIOLDASIS COMPUTERS NETWORKS,2,GOUMAS TRANS,4,GOUMAS transport,3,HELLENIC SEAWAYS,27,Husqvarna,3,La Casa De Phone,2,magali,9,Natura,1,Perivoliou,2,Rigas Hotel,9,RIGAS SERVICE COMPUTER & CELL PHONES,1,SΕAJETS,20,Saintukeri,5,SAOS FERRIES,9,SkiathosLife.gr,10,Skopelos Holidays Hotel and Spa,21,Spyrou Hotels,52,Spyrou Philoxenia,19,Spyrou Skopelos Experience,34,Vicko,43,Vigla Cafe,10,YOUTUBE,4,
ltr
item
ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ: Εκδηλώσεις της Ι.Μ.Χαλκίδος
Εκδηλώσεις της Ι.Μ.Χαλκίδος
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwGIo5onOD3ShZMqRztaKUxgQ97Mr1kU-Nku5TWuYrDe6dGLYCKw_LblXnan0Su28tH8vbmc-eqUPM_5_jzcbw-uNq_HcuFLsY_lpwo5PptPMDIlGa6-28dfrFSjBY5gIpAPqdOFpLOP8/s1600/%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CE%A6%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%99%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%BF+%CE%99.%CE%9C.%CE%A7%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%82.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwGIo5onOD3ShZMqRztaKUxgQ97Mr1kU-Nku5TWuYrDe6dGLYCKw_LblXnan0Su28tH8vbmc-eqUPM_5_jzcbw-uNq_HcuFLsY_lpwo5PptPMDIlGa6-28dfrFSjBY5gIpAPqdOFpLOP8/s72-c/%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CE%A6%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%99%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%BF+%CE%99.%CE%9C.%CE%A7%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%82.jpg
ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
https://www.dromenatoutopoumas.gr/2014/10/blog-post_81.html
https://www.dromenatoutopoumas.gr/
https://www.dromenatoutopoumas.gr/
https://www.dromenatoutopoumas.gr/2014/10/blog-post_81.html
true
1871062361202337554
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις Δείτε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα... Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Προβολή όλων Συνιστάται για εσάς ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης ΠΙΣΩ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Tρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Tρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Mάρτιος Aπρίλιος Mάιος Ιούνιος Ιούλιος Aύγουστος Σεπτέβριος Oκτώβριος Nοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Mαρ Aπρ Mάιος Ιου Ιου Aυγ Σεπ Οκτ Nοε Δεκ Μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Χθες $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Παρακολουθούν Ακολουθεί Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο ΒΗΜΑ 1: Μοιραστείτε με ένα κοινωνικό δίκτυο Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε όλο τον κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων