$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0

$type=grid$count=4$cate=0$rm=0$sn=0$au=0$cm=0$show=home

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

Η Δημοτική Δημοκρατική Κίνηση Πολιτών γεννήθηκε από την ανάγκη, την ελπίδα και την πρόθεση να επιστρέψουν οι πολίτες στο νησί, να επιστρέψου...

Η Δημοτική Δημοκρατική Κίνηση Πολιτών γεννήθηκε από την ανάγκη, την ελπίδα και την πρόθεση να επιστρέψουν οι πολίτες στο νησί, να επιστρέψουν τα δημόσια αγαθά στην κοινωνία και η ευημερία σε όλους. Η ευημερία δεν είναι κατανάλωση.


Ευημερία είναι η ασφάλεια, η ζωή χωρίς φόβο και απόγνωση. Γι αυτό οι δομές υγείας είναι  προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή, σε 4 άξονες:

1.       Πρόληψη – που σημαίνει δυνατότητα ευρείας γκάμας εξετάσεων, εκτεταμένες δράσεις και ενημερώσεις στα παιδιά, παρεμβάσεις και κίνητρα στις οικογένειες, συνεργασία με τους εμπόρους τροφίμων, διευκόλυνση «καλών συνηθειών» (δρόμοι για περπάτημα, σημεία ανάπαυσης), ενθάρρυνση και ενίσχυση της τοπικής παραγωγής.

2.       Αντιμετώπιση επιτόπου χρόνιων παθήσεων και καρκινοπαθών.

3.       Ιατρική φροντίδα για εγκύους, νήπια και παιδιά.

4.       Αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Ευημερία είναι παιδεία για όλους και εκπαίδευση που δίνει εφόδια, έμπνευση και επαγγελματική αξιοπρέπεια. Ο δήμος μπορεί να συμβάλει στη συντήρηση των σχολικών κτιρίων, στην εξασφάλιση του διδακτικού προσωπικού, στη δημιουργία ενισχυτικής διδασκαλίας, στην οργάνωση παραγωγικών και δημιουργικών εκπαιδεύσεων με τα περίφημα κοινοτικά κονδύλια. Ευημερία είναι το σχολείο να αποτελεί τον κοινωνικό χώρο που τα παιδιά και οι έφηβοι μορφώνονται, δηλαδή μαθαίνουν για τον κόσμο τους αλλά και για τους άλλους κόσμους, διδάσκονται να έχουν υποχρεώσεις, καθήκοντα και ευθύνες, μαθαίνουν να κρίνονται, έρχονται σ’ επαφή με την τέχνη, όχι σαν καταναλωτές αλλά και σαν δημιουργοί οι ίδιοι, αθλούνται και παίζουν, όχι βλέποντας τον αθλητισμό σαν αυτοσκοπό ή σαν ιδεώδες αλλά γιατί είναι μια θεμελιώδης φυσική ανάγκη που η ικανοποίησή της εξασφαλίζει σωματική και ψυχική ισορροπία. Το σχολείο πρέπει να ‘ναι ο χώρος που τα παιδιά συναντώνται με όλες τις τάξεις και τις κουλτούρες του τόπου τους κι έχουν την ευκαιρία να διδαχτούν την αξία της πολιτιστικής αλληλεπίδρασης, την αλληλοκατανόηση και τη σημασία της αντιμετώπισης καθενός ανάλογα με τις ανάγκες και τις ικανότητές του. Το σχολείο πρέπει να ‘ναι δικό τους, των δασκάλων και των γονιών – όχι  χρήστες ή πελάτες του.

Ευημερία είναι  η φροντίδα των γέρων, η προστασία τους από τον φόβο, τη μοναξιά και τη φτώχεια. Όχι σαν φιλανθρωπία ή ελεημοσύνη αλλά γιατί τους το οφείλουμε. Οι δομές υγείας που οφείλουν να αντιμετωπίζουν τα συνήθως χρόνια προβλήματα υγείας των γερόντων, πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρώνονται από δομές όπως «η βοήθεια στο σπίτι», για να αντιμετωπίζονται τα πρακτικά, κοινωνικά και ψυχικά προβλήματα της γεροντικής ηλικίας.

Ευημερία είναι να έχεις παιδικούς σταθμούς ή ανάλογες δομές που να στηρίζουν τους εργαζόμενους νέους γονείς και να προσφέρουν τη δυνατότητα κοινωνικοποίησης στα μικρά παιδιά από νωρίς.

Ευημερία είναι να χρησιμοποιείς τους άφθονους πόρους που σου πρόσφερε η τύχη, η φύση, ο θεός, με εφευρετικότητα και τη στοιχειώδη σοφία να μην τους καταστρέφεις και να μην τους σπαταλάς.

Νερό: Είναι σχεδόν ντροπή σ’ έναν τόπο με τόση αφθονία νερού, να πίνουμε εμφιαλωμένο νερό και να ‘ναι η ύδρευση τόσο ακριβή και τόσο σπάταλη.

Μελέτη καταγραφής των υδροφόρων οριζόντων του νησιού. Παλιότερα υπήρχε πρόταση από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης σχετικά. Αυτό θα επέτρεπε και τον εξορθολογισμό του πλαισίου σχετικά με γεωτρήσεις και πηγάδια.

Είναι απαραίτητη η επισκευή του δικτύου που έχει επισήμως 100% απώλειες – δηλαδή για κάθε λίτρο νερό που φτάνει στις βρύσες μας, άλλο ένα χάνεται στο δρόμο.

Είναι απαραίτητη η θέσπιση κινήτρων (έως και υποχρεώσεων για τις εποχιακές επιχειρήσεις) για την υιοθέτηση μέτρων εξοικονόμησης / μη σπατάλης / ορθής χρήσης του νερού: καζανάκια, βρύσες και ντους με αέρα, υδρορροές που να οδηγούν τα νερά από τις στέγες σε δεξαμενές – υδατοσυλλέκτες, κατάργηση/ απαγόρευση υδροβόρων φυτεύσεων (γκαζόν), υποχρεωτική κατασκευή δεξαμενών νερού σε απομακρυσμένες περιοχές και μεμονωμένα κτίσματα (βίλες κλπ).

Εξορθολογισμός του τιμολογίου, με κριτήριο τη σπατάλη και όχι τη χρήση.

Στενή συνεργασία με τη ΔΕΥΑΣ που έχει πολύτιμη εμπειρία 2 δεκαετιών επιτευγμάτων και λαθών.

Γη/ Καλλιέργειες/ Γεωργία: Έχουμε την τύχη να ζούμε σ’ έναν τόπο ασυνήθιστα εύφορο και ιδιαίτερης  βιοποικιλότητας. Αυτό θα μπορούσε και θα έπρεπε να αποτελεί μέρος της ποιοτικής και ποσοτικής ευημερίας μας.

Επικοινωνία και συνεργασία με φορείς, πρόσωπα ή πρωτοβουλίες σχετικά (ο δήμος Ανάβρας, ο άγγλος εντομολόγος που μελετά τα σπάνια έντομα της Σκοπέλου εδώ και χρόνια), ινστιτούτα και οργανισμούς που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν τεχνογνωσία και εμπειρία (ΕΘΙΑΓΕ), κοινότητες καλλιεργητών και διαφύλαξης φυσικών σπόρων (Το Πελίτι), φορείς ξένων χωρών που μας ξέρουν και μας αγαπούν σαν τουρίστες (Σκανδιναβικές χώρες).

Οργάνωση ενημερωτικών συναντήσεων και εκπαιδεύσεων για νέους (στην ηλικία ή το επάγγελμα) αγρότες, βοήθεια στην αναζήτηση πόρων και χρηματοδοτήσεων, στην αναζήτηση αγορών, στη μεταφορά των προϊόντων, στην οργάνωση εξαγωγών, στη δημιουργία μικρών μονάδων μεταποίησης.

Αναζήτηση τρόπων να συναντηθούν και να συνεργαστούν άνθρωποι που έχουν γη που δεν μπορούν να τη δουλέψουν και άνθρωποι σε αναζήτηση γης για παραγωγική επανεκκίνηση.

Αναζήτηση τρόπων αξιοποίησης/ χρήσης και προστασίας του δάσους.

Αν υπήρχε αγροτική παραγωγή, θα μπορούσε να υπάρξει αγροτουρισμός, και βέβαια όχι μόνο το καλοκαίρι.

Τουρισμός: Είναι ένας πολύτιμος πόρος που γλύτωσε το νησί από τη φτώχεια και την ανέχεια αλλά μπορεί να γίνει μπούμερανγκ, σπαταλώντας, μολύνοντας και καταστρέφοντας αυτά που φέρνουν εδώ τους τουρίστες: τη φυσική ομορφιά, την αρχιτεκτονική και τον τρόπο ζωής. Εκεί βρίσκεται η εναλλακτική λύση στο μοντέλο του φαραωνικού τουρισμού του τσιμέντου – που αφήνει πίσω του ερειπωμένα μεγαθήρια και νεκρές ακτές, όπως στην Ισπανία: το να θέλουν οι τουρίστες να έρθουν για να μοιραστούν τον τρόπο ζωής μας – όπως στην Τοσκάνη.

Η Σκόπελος με το δύσκολο ανάγλυφο, την έλλειψη αεροδρομίου και τον τεράστιο πλούτο σε γη και θάλασσα θα έπρεπε – και μπορεί – να είναι ένας τέτοιος προορισμός.

Ανακύκλωση: Είναι η μαγική λέξη της αειφορίας, είναι το αντίδοτο στη σπατάλη, στη μόλυνση, στην ανάγκη για πανάκριβες λύσεις γιγαντιαίων σκουπιδότοπων και θα μπορούσε να είναι ένας (μικρός) τομέας οικονομικής ανάπτυξης.

Τα βήματα που έχουν ήδη γίνει και οι άνθρωποι που τα οργάνωσαν και τα υλοποίησαν πρέπει να εκτιμηθούν και να αξιοποιηθούν.

Η συλλογή και διαλογή συσκευασιών θα μπορούσε να απασχολήσει λίγους ή περισσότερους ανθρώπους.

Το αλουμίνιο είναι αδιανόητο να μη συλλέγεται και ανακυκλώνεται, σε συνεργασία με κάποια βιομηχανία αλουμινίου – και λόγω του κόστους παραγωγής του και γιατί έχει οικονομική αξία.

Το πλαστικό: θα μπορούσε να μετατρέπεται σε πρώτη ύλη για την κατασκευή ελαφρών όγκων οποιασδήποτε χρήσης.

Το χαρτί και το γυαλί: έχουν το πρόβλημα του βάρους – αλλά θα μπορούσε να διερευνηθεί η βιωσιμότητα μιας μικρής μονάδας θρυμματισμού του γυαλιού ή πολτοποίησης του χαρτιού, επιτόπου.

Τα αποφάγια: Κομποστοποίηση για λίπασμα ή άμεση μετατροπή σε αδρανή λάσπη και υγρό, με 2 – 3 συσκευές που θα εξυπηρετούσαν όλη την παραλία. Θα εξαφάνιζε τον μεγαλύτερο παράγοντα καλοκαιρινής βρωμιάς.

Εναλλακτικές πηγές ενέργειας: όταν στην Κοπεγχάγη (με λιγότερο από 2 μήνες ηλιοφάνειας κάθε χρόνο) υπάρχει κτιριακό συγκρότημα του 18ου αιώνα που ηλεκτροδοτείται αποκλειστικά από την ηλιακή ενέργεια, θα έπρεπε εμείς να μπορούμε να έχουμε το 50% του απαιτούμενου ρεύματος από τον ήλιο και τον αέρα.

Ζητάμε την υποστήριξη και την συμμετοχή σας για να υλοποιήσουμε με λογισμό το όνειρό  μας.

                                 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ


Virginias Style | Χειροποίητες Δημιουργίες- Handmade Creations

CELESTINO | FOR WOMEN & MEN

Όνομα

''Πλατεία",22,''ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ",72,'Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου,29," ΠΡΩΤΕΥΣ",192," kouziνα " souvlaki and health bar,2,"Η Γλωσσιώτισα",4,"Μονόγραμμα",10,"Ο ΝΙΚΟΣ",1,"Στο Ψητό",4,"Kastani" Beach Bar,2,"Virginias Style",4,<< Σκόπελος Πράσινη και Καθαρή >>,5,<< Το νησί μας πρώτα - δημιουργία ξανά >>,52,15ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ,18,1ο «Πεπαρήθειο» Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου,3,25η ΜΑΡΤΙΟΥ,43,28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,19,Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ,2,Α.Ο.Κεραυνός,19,ΑΓΓΕΛΙΕΣ,36,Άγγελος Ξηντάρης,4,ΑΓΙΑΣΜΟΣ,27,ΑΓΙΟΣ ΡΗΓΙΝΟΣ,30,Αγροεφόδια,25,ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ,3,Αγρότες,12,ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ,16,ΑΔΜΗΕ,11,ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ - ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ,8,ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,23,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,125,ΑΙΤΗΣΕΙΣ,4,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,2,ΑΚΙΝΗΤΑ,3,ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ,209,ΑΛΙΕΙΑ,20,Αλλοδαποί,2,ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ,70,ΑμεΑ,6,ΑΝΕΣ FERRIES,224,ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ,6,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ,164,ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ,73,Αντωνίου,4,ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ,11,Απάτη,10,ΑΠΕΡΓΙΑ,28,ΑΠΟΚΡΙΕΣ,127,Απολογισμός,3,ΑΠΟΨΕΙΣ,15,ΑΡΘΡΟ - ΚΕΙΜΕΝΟ,156,ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ,4,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,59,ΑΤΥΧΗΜΑ,29,ΑΦΙΕΡΩΜΑ,8,Β.ΣΠΟΡΑΔΕΣ,54,ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ,75,ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ,13,βιν,1,ΒΙΝΤ,1,ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΡΙΑΣ,17,ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΦΟΡΑ,25,ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ,74,ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,37,ΒΙΝΤΕΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ,18,Βλάβες,16,ΒΟΛΟΣ,21,ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,62,ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,40,ΒΡΑΒΕΙΟ,3,ΓΑΜΟΣ,2,ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,10,ΓΕΩΡΓΙΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ,2,ΓΙΑΤΡΟΣ,94,ΓΙΟΡΤΗ,236,ΓΛΩΣΣΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,210,γυμνα,1,ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ,59,ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,49,Δ.ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ,4,ΔΑΣ ΟΤΑ,26,ΔΑΣΟΣ,2,ΔΕΔΔΗΕ,2,ΔΕΗ,35,ΔΕΥΑΣ,86,Δήμαρχος Αλοννήσου,8,Δήμαρχος Σκιάθου,3,ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,253,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ,37,δημο,2,ΔΗΜΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ,43,ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ,42,ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1326,Δημοτικά - Tοπικά νέα ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΒΙΝΤΕΟ,4,ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ,80,ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,208,Δημοτική Δημοκρατική Κίνηση Πολιτών,13,Δημοτική Τοπική Κοινότητα Σκοπέλου,1,Δημοτική Υπέρβαση,24,Δημοτικό (Βίντεο),9,Δημοτικό Συμβούλιο,60,ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,92,Δημοτικός Σύμβουλος,57,Δημοτικός υπάλληλος,1,Διαγωνισμός,10,Διαδίκτυο,13,Διακοπές,149,ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ,3,Διάφορα κείμενα,29,ΔΙΑΦΟΡΕΣ,8,ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,56,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,5,ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ,119,Δυστύχημα,4,ΔΩΡΕΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ,313,ΕΓΓΡΑΦΕΣ,2,Εγκαίνια,18,Εθελοντισμός,12,ΕΘΙΜΟ,3,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,722,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,466,Εκδηλώσεις καλοκαιριού 2011-2013(φωτό),12,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,180,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ,309,Εκδρομή,3,ΕΚΘΕΣΗ,6,Έκθεση,1,Εκλογές,162,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,129,Ελαιοπαραγωγή,16,Ελαιοτριβείο,12,ΕΛΛΑΔΑ,253,Ελληνική Ομάδα Διάσωσης,1,ΕΛΤΑ,2,ΕΜΒΟΛΙΟ,50,ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ,3,Εμπόριο προϊόντων,74,Ενέργεια-Θέρμανση,4,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,371,ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ - ΖΗΤΗΣΗ,11,ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,4,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,2,ΕΠΙΔΟΜΑ,5,ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,2,ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ,3,Επισκευή,3,Επιστήμη,10,ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ,15,Επιτάφιος (φωτό),10,Επιχείρηση-Ανάπτυξη,5,ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ,53,ΕΡΓΑΣΙΑ,174,ΕΣΤΙΑΣΗ,31,Ευχές,169,Εφημερίδα Βόρειες Σποράδες,1,ΕΦΚΑ,1,Ζώα,16,Η Κληματαριά,26,Η Νησιώτισσα,2,Θαλάσσιο ατύχημα,2,ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ,3,ΘΕΑΤΡΟ,34,ΘΕΟΦΑΝΙΑ,37,ΘΕΣΣΑΛΙΑ,3,Ι.Μ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ,291,Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,26,Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης,3,ΙΔΡΥΜΑ ΒΑΚΡΑΤΣΑ,1,ΙΣΡΑΗΛ,1,Ιστορία,12,Ιστορικά μέρη,2,Ιωάννης Καραγκιόζος,1,Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ,27,Κ.Α.Π.Η.,1,Κ.Ε.Π.,2,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,82,ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,260,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,29,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,120,ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1,Κατασκευές,11,Καταστροφές,62,ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ,1,ΚΕΙΜΕΝΑ π. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ,280,Κέντρο Κοινότητας,29,Κέντρο Υγείας,79,ΚΕΠ,2,Κιβωτός του Κόσμου,9,ΚΚΕ,85,Κλοπή,12,Κοινότητα,83,ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ,92,ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΚΛΗΜΑΤΟΣ,12,ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,7,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,374,ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ,426,ΚΟΣΜΟΥΓΕΙΑ,2,ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ,103,Κοτανίδης,1,Κτηματολόγιο,4,ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ,130,ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΛΩΣΣΑΣ,1,ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ,6,Λιμάνι,26,ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ,76,Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου,61,ΛοΪζεια 2011,1,Λούνα Παρκ,1,ΛΟΥΤΡΑΚΙ,2,ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,133,Λύκειο,2,Μ.Μ.Ε.,5,Μαθήματα,4,Μάθηση,1,Μαντούδι,18,Μανώλης Ραμαντάνης,3,Μάρκετ Τροφίμων,14,ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ,1,Μεταφορές,11,ΜΚΟ "ΠΛΕΓΜΑ",27,ΜΜΕ,42,ΜΟΥΣΙΚΗ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ,81,Ν.Α.Ο.Σ,2,Ν.Ι.Κ.Ο.Σ,12,Ναρκωτικά,4,ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,9,Νεκτάριος Ρήγας,3,ΝΕΟ ΕΤΟΣ,13,ΝΕΟ ΚΛΗΜΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,116,ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ,15,Νικόλαος Καπαδούκας,9,ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ,3,Ξενοδοχεία,11,ΟΑΕΔ,4,ΟΓΑ,1,ΟΙΚΙΣΜΟΣ,1,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1,Ομάδα Εργασίας Πολιτισμού,2,Ομιλία,26,ΟΝΝΕΔ,7,Οραμα-Συνεργασία-Ανάπτυξη,20,ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,46,ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ,1,ΟΤΕ,2,Οφειλές,4,ΟΧΗΜΑΤΑ,4,Π.Α.ΜΕ,15,Παγκόσμια ημέρα,11,Παιδική Χαρά,3,Παιδικός Σταθμός,21,Παλαιό Κλήμα,5,ΠΑΡΑΔΟΣΗ,316,Παραδοσιακή Γωνιά,34,ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ,5,ΠΑΡΑΛΙΑ,2,ΠΑΣΧΑ,185,Πάτερ Αλέξιος,5,ΠΕΝΘΟΣ,94,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ,165,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,28,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,315,Πολιτική Προστασία,40,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ "ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ" ΓΛΩΣΣΑΣ,14,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν.ΚΛΗΜΑΤΟΣ,27,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,28,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ,20,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ,30,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,324,Πόντος,1,ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ,1,Πρατήριο υγρών καυσίμων,1,προ,1,Προβιάς,25,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,109,Πρόεδρος,51,ΠΡΟΛΗΨΗ,207,Πρόσκοποι Σκοπέλου,8,ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ,289,Πρωτομαγιά,19,Πρωτοχρονιά,60,Πρωτοχρονιά (Βίντεο),5,ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ,1,Πυρκαγιά,103,ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ,80,ΠΩΛΗΣΗ,8,Πώληση,3,Ρύθμιση,1,Σ,1,Σάκης Ζλατούδης,4,ΣΑΟΝΗΣΟΣ,6,ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ,15,Σεισμός,16,ΣΚΙΑΘΟΣ,63,ΣΚΟΠΕΛΟΣ,132,Σπύρος Λεμονής,11,ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΗΣ,197,Συγκοινωνίες,14,Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου,45,Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού,71,Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου,11,Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου,1,Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Σκοπέλου,3,Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας και Λουτρακίου,32,Συνάντηση,2,ΣΥΝΑΥΛΙΑ,38,Συνεργασία-Όραμα-Ανάπτυξη,6,ΣΥΡΙΖΑ,25,ΣΧΟΛΕΙΑ,247,Σχολή Γονέων,1,ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,62,Σχολική Επιτροπή,2,ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,16,ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1,ΤΑΧΙ,3,Ταχυμεταφορές,5,Τέντες-Ταπετσαρίες-Καλύμματα,1,ΤΕΧΝΕΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΑ,94,Τεχνικό Γραφείο,3,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ,192,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,376,Τουριστική Επιτροπή Σκοπέλου,73,ΤΡΑΓΩΔΙΑ,6,ΤΡΑΠΕΖΑ,3,Τράπεζα,10,Τρόφιμα,21,Τροχαίο,2,ΥΓΕΙΑ,368,Υγρά καύσιμα,1,Υδατοδρόμιο,1,Ύδρευση,1,Υπουργός,44,Φαγητό,164,ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,71,ΦΕΣΤΙΒΑΛ,125,ΦΛΟΙΣΒΟΣ,1,Φόλες-Δηλητήριο,2,Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Κων. Νάνος,10,ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ,118,Φώκια,1,ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ,2,Χιονόπτωση,44,Χορευτική Ομάδα "Διαμαντής Παλαιολόγος",1,Χορευτική ομάδα Γλώσσας-Λουτρακίου,36,Χορευτικό,11,Χορευτικό Συγκρότημα "Διαμαντής Παλαιολόγος",7,ΧΟΡΟΣ,24,ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,1,Χρήστος Βασιλούδης,26,Χριστούγεννα,213,Χριστούγεννα (βίντεο),1,Χώρα Σκοπέλου,102,ΨΑΡΕΜΑ,1,Ψαροταβέρνα "ο Βράχος",20,Ψητοπωλείο ''η Κληματαριά",11,Ψιλικά είδη,2,ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ,185,AΠΟΨΕΙΣ - ΠΡΟΣΩΠΑ,92,ACS Σκοπέλου,8,Aegean Flying Dolphins,4,Aqua Ferries,1,ARAMIS,21,Beach Bar,1,Best Shop,245,Camphill,2,COSMOSHEALTH,89,DREAM cars,2,DroneView,9,EΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,1,Flisvos restaurant,1,Gantas,1,GIOLDASIS COMPUTERS NETWORKS,2,GOUMAS TRANS,4,GOUMAS transport,3,HELLENIC SEAWAYS,27,Husqvarna,3,La Casa De Phone,2,magali,9,Natura,1,Perivoliou,2,Rigas Hotel,9,RIGAS SERVICE COMPUTER & CELL PHONES,1,SΕAJETS,20,Saintukeri,5,SAOS FERRIES,8,SkiathosLife.gr,10,Skopelos Holidays Hotel and Spa,21,Spyrou Hotels,52,Spyrou Philoxenia,19,Spyrou Skopelos Experience,34,Vicko,43,Vigla Cafe,10,YOUTUBE,4,
ltr
item
ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ: ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ
ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ
http://4.bp.blogspot.com/-pVMHLewaWEM/U3aMfM1ptWI/AAAAAAAAXjE/GIDxrugt9NQ/s1600/clip_image002.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-pVMHLewaWEM/U3aMfM1ptWI/AAAAAAAAXjE/GIDxrugt9NQ/s72-c/clip_image002.jpg
ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
https://www.dromenatoutopoumas.gr/2014/05/blog-post_16.html
https://www.dromenatoutopoumas.gr/
https://www.dromenatoutopoumas.gr/
https://www.dromenatoutopoumas.gr/2014/05/blog-post_16.html
true
1871062361202337554
UTF-8
Φόρτωση όλων των μηνυμάτων Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις Δείτε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα... Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Προβολή όλων Συνιστάται για εσάς ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης ΠΙΣΩ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Tρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Tρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Mάρτιος Aπρίλιος Mάιος Ιούνιος Ιούλιος Aύγουστος Σεπτέβριος Oκτώβριος Nοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Mαρ Aπρ Mάιος Ιου Ιου Aυγ Σεπ Οκτ Nοε Δεκ Μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Χθες $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Παρακολουθούν Ακολουθεί Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο ΒΗΜΑ 1: Μοιραστείτε με ένα κοινωνικό δίκτυο Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο Αντιγραφή όλων των κωδικών Επιλέξτε όλο τον κώδικα Όλοι οι κωδικοί αντιγράφηκαν στο πρόχειρο σας Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή των κωδικών / κειμένων, πατήστε [CTRL] + [C] (ή CMD + C με Mac) για αντιγραφή Πίνακας Περιεχομένων